* همانند هویج و سیب زمینی شیرین، کدو تنبل سرشار از بتاکاروتن است. بدن شما این آنتی اکسیدان را به ویتامین A تغییر می دهد. انسان برای برای دید بهتر، دفع میکروب ها و عملکرد سیستم تولید مثل به ویتامین A نیاز دارد. همچنین این ویتامین به سلامت قلب، ریه ها، کلیه ها و سایر اندام ها نیز کمک می کند.
* یک فنجان کدو تنبل می تواند ۲۰۰ درصد از ویتامین A توصیه شده روزانه شما را تامین کند. ویتامین A به شما کمک می کند چشمانی سالم داشته باشید و به خصوص در شرایطی که نور کم است، واضح تر ببینید.
* ویتامین A موجود در کدو تنبل به کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مانند سرطان ریه یا پروستات نیز کمک میکند.
میتوان کدو تنبل را به صورت سوپ، هوموس، پوره و … استفاده کرد.
* با افزایش مصرف فیبر، احتمال بیماری قلبی شما کاهش مییابد. ویتامین A و پتاسیمی که با اضافه کردن کدو تنبل به رژیم غذایی خود دریافت می کنید نیز در سلامت قلب نقش دارند.
* کدو تنبل در عین حال سرشار از فیبر و کم کالری است. اگر به دنبال راهی سالم برای سیر کردن خود هستید، کدو تنبل غنی از مواد مغذی و انتخاب خوبی است. افزایش فیبر در رژیم غذایی شما نیز به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
* تخم کدو نیز سرشار از «تریپتوفان»، اسید آمینهای است که به ساخت ماده شیمیایی به نام سروتونین کمک میکند. سروتونین علاوه بر ایجاد احساس خوب در شما، نقش کلیدی در بهبود کیفیت خواب نیز دارد.