قبرستان‌های قدیمی سنندج به فضاهای فرهنگی تبدیل می‌شود

رشیدی خاطرنشان کرد: متاسفانه قبرستان‌های قدیمی شهر که محل تدفین انسان‌های بزرگ و اولیای الهی هستند امروز به محلی امن برای حضور معتادین متجاهر تبدیل شده و این موضوع آسیب‌های اجتماعی جبران ناپذیری را متوجه شهروندان ساخته است.

وی اضافه کرد: بعد از تاکیدات وزیر کشور و دستور استاندار کردستان در زمینه ضرورت جمع‌آوری معتادین متجاهر، شورا و شهرداری وظیفه‌مند به میدان آمد و براساس اعلام نیازی که از سوی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شده بود ظرفیت نگهداری 400 معتاد در کمپ اجباری سنندج فراهم شده است.

شهرداری سنندج نخستین جرقه جمع آوری معتادین متجاهر را زد

رئیس شورای شهر سنندج با تاکید براینکه شهرداری سنندج تابو را در زمینه جمع آوری معتادین متجاهر شکست، افزود: 90درصد از معتادان متجاهر روانی هستند و داستان‌های غم‌انگیز و مختلفی دارند نحوه برخورد با معتادان باید با توجه به سن، جنسیت و غیره متفاوت باشد.

وی از آمادگی شهرداری سنندج برای تبدیل قبرستان‌های قدیمی به فضاهای سبز و محیط‌های فرهنگی خبر داد و گفت: در این راستا نیازمند همراهی و همکاری اداره کل اوقاف به عنوان متولی قبرستان‌های قدیمی هستیم.

وی با تاکید براینکه معضل اعتیاد را باید ریشه‌ای حل کنیم، گفت: متاسفانه امروز یک چرخه نامیمون در خصوص مواد مخدر شکل گرفته و شاهد نازیباشدن چهره شهر به خاطر حضور معتادین هستیم.

وی با بیان اینکه تمام هم و غم ما ساماندهی معتادین متجاهر به صورت یک برنامه هدفمند و در یک چرخه مناسب است، گفت: جمع‌آوری، درمان و ارائه آموزش‌های حرفه‌ای با هدف توانمندسازی و جلوگیری از بازگشت به چرخه اعتیاد در قالب مرکز ترک اعتیاد دیده شده است.

بخوانید:  40 پروژه شهری قم همزمان با هفته دولت افتتاح شد

 

سلیم کریمی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سنندج هم  در این جلسه با اشاره به اینکه در قالب مرکز ماده 16 حدود 350 تا 400 معتاد متجاهر جدید پذیرش خواهند شد، اظهار کرد: این مکان با ورود جهادی شهرداری سنندج تعمیر و بهسازی شده و تجهیز آن نیاز به همراهی بخش ها و دستگاه های مختلف دارد.

به گفته وی، در زمینه مبارزه با اعتیاد باید یک چرخه کامل صورت بگیرد تا به نتایج لازم دست پیدا کنیم که یکی از مهمترین مولفه‌ها در این خصوص ایجاد شغل است.

انتهای پیام



منبع

شهردار سنندج افزود: در کنار جمع‌آوری معتادین متجاهر طرح تفکیک زباله از مبدا اجرا و با این کار موضوع زباله‌گردها را سامان خواهیم بخشید.

رشیدی از برنامه‌ریزی برای ایجاد بازارچه عرضه تولیدات معتادان بهبودیافته در پارک شهدا خبر داد و گفت: این نمایشگاه پارک شهدا را از وجود معتادین پاک می کند.

وی با بیان اینکه تعداد معتادان متجاهر در شهرستان‌ها متغیر است، گفت: در سقز سه کمپ‌ مرکز اعتیاد فعالیت داشته و 120نفر نگهداری، در سنندج 164نفر و مریوان 10نفر تحت مراقبت هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ سیدانور رشیدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با اعتیاد استان کردستان اظهار کرد: خدمات شهری را با دیدگاه اجتماعی و مسئولیت‌پذیری نگاه می‌کنیم و در مسیر ریشه‌کنی آسیب‌ها و مشکلات حرکت می‌کنیم.

اگر در کمپ های ترک اعتیاد ریز بشویم مسائل و مشکلات مختلفی دارند که نیاز به نظارت بیشتر بر عملکرد آنها را ضرورت می بخشد.

بخوانید:  مهران؛ گذرگاه 70 درصد زائران اربعین حسینی
وی تصریح کرد: موفقیت در این حوزه نیاز به ساز و کار جدی دارد شهرداری سنندج نخستین جرقه این کار را زده است و امیدواریم سایر بخش ها هم پای کار بیایند.

وی از معتادان متجاهر به عنوان غده‌های سرطانی نام برد و با اشاره به عزم جدی برای ساماندهی آنان به صورت ریشه‌ای، گفت:  قبرستان‌های قدیمی سطح شهر امروز به مامنی برای معتادان تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: در کل استان 500 تا 600معتاد داشته که هم‌اکنون 368نفر در کمپ‌ها هستند.

 فرهاد میمنت‌آبادی در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار کرد: داستان جمع آوری معتادین متجاهر موضوع چند وجهی است و موفقیت در جمع آوری معتادین متجاهر بهره گیری از ظرفیت تجارب شهرهای مختلف است.

میمنت آبادی با تاکید بر اینکه شیوه درمان معتادین متجاهر باید متفاوت باشد و نسخه مناسب پیچیده شود گفت: