احتمالا میدانیم که حضور گردو در ایران سابقه بسیار طولانی دارد و از صدها سال پیش وجود داشته است. مردم ایرانی از دیرباز تا امروز گردو را در وعدههای غذایی خود داشتهاند اما امروزه به دلایل متعدد از جمله وضعیت اقتصادی افراد کمتر برای خرید آن اقدام میکنند.
کیفیت گردو تحت تاثیر عوامل مختلف زیادی است که یکی از مهمترین آنها آبوهوا است. در برخی از ماههای سال ممکن است هوا به صورت ناگهانی سرد شود و درختها را دچار سرمازدگی کند. اما خبر خوب این است که امسال گردوها دچار سرمازدگی نشدهاند و از کیفیت بالایی هم برخوردارند.
قیمت گردو تازه تویسرکان ۱۴۰۱
مغز گردو: مغز گردو باید سفید سالم باشد. هر چقدر رنگ مغز گردوها تیرهتر شود و خردتر باشد از قیمتش کاسته میشود.