مستندی از واقعیت‌ها و حواشی حادثه‌ ریزش ساختمان «متروپل»

دوانقی در ادامه افزود: خط روایی تولید این مستند به امدادرسانی های انجام شده، تجهیزات و گروه‌های مختلف حاضر در صحنه، حضور مردم آبادان و سایر شهرها و ضلع سوم این مستند نیز پاسخ به شبهات و دروغ‌های رسانه‌ای است.

دوانقی با بیان اینکه «نخل خاکی» ابتدا با گشت و گذاری در شهر و دیدن سینما رکس، تاریخ و سرگذشت این شهر و روزهایی که با مقاومت و حضور مردمش پشت سر گذاشته شده را یادآور می‌شود، افزود: در ادامه به سمت خیابان امیری و ساختمان متروپل می‌رویم و روایت از آنچه در این دو هفته، در این محدوده رخ داده با مصاحبه از سوژه‌های مختلف آغاز می شود. در بخش‌هایی از این مستند به مواردی از شایعاتی که توسط رسانه‌های بیگانه در فضای مجازی منتشر شد نیز اشاره و پاسخ داده خواهد شد.

انتهای پیام/





نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

مستندی از واقعیت‌ها و حواشی حادثه‌ ریزش ساختمان «متروپل»

پس از حادثه متروپل هجمه‌های رسانه‌ای و برداشت‌های مختلفی ایجاد شد. در این میان برخی از رسانه‌های معاند سوار بر موج این سوءبرداشت‌ها شدند و اخبار نادرستی را در فضای ملتهب آن روزها منتشر کردند.


آیا این خبر مفید بود؟

این آتشنشان مستندساز افزود: در پایان، راوی به گلزار شهدای آبادان رفته و با یادی از شهدا و ادای احترام به مقام این عزیزان، از مردمی که هنوز هم میراث‌دار زخم و رنج‌های روزهای جنگ تحمیلی هستند و با وجود مشکلات و سختی‌های بعد از آن، همچنان قهرمانانه پای آبادی شهر و کشورشان ایستاده‌اند قدردانی می‌کند.

بخوانید:  هندوانه محصولی آب بر نیست!

مستند «نخل خاکی»؛ روایتی از واقعیت‌ها و حواشی حادثه‌ ریزش ساختمان متروپل، مصادف با اولین سالگرد این اتفاق پنج‌شنبه ۴ خرداد حوالی ۱۵ دقیقه بامداد از شبکه‌ پنج سیما روانه آنتن خواهد شد.

مدل روایت در «نخل خاکی» به صورت میدانی است و با تمام عناصر و عوامل حاضر در صحنه و اهالی صحبت شده است. افرادی مثل رئیس جمعیت هلال احمر استان خوزستان، تیم «آنست» که مختص تربیت سگ های زنده یاب است، آتش‌نشانان، نیروهای امداد و اورژانس، مردم، اهالی و … .


|





منبع