مصرف این سبزی به درمان بی خوابی کمک می کند!

بسیاری از مزایای کاهو برای دوران بارداری به دلیل محتویات فولات آن است. این ماده مغذی خطر نواقص زایمان را کاهش می دهد. ویتامین K این سبزی، میزان خونریزی را کاهش می دهد که یکی دیگر از مزایا در طول زایمان است و فیبر موجود در کاهو می تواند از یبوست که یکی از مسائل جدی زنان باردار است، جلوگیری کند.


آیا این خبر مفید بود؟

نصف فنجان کاهو حاوی حدود 64 میکو گرم فولات است.

13. بهبود قدرت عضلانی و متابولیسم 

به گزارش خبرگزاری برنا؛ کاهو یکی از پرمصرف ترین سبزیجات دنیاست که خواص زیادی برای سلامتی بدن داشته و دارای تاریخی کهن است. داشتن تناسب اندام و مقابله با سرطان و تقویت چشم ها و… از فواید بی شمار مصرف روزانه کاهو است. کاهو، حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین های فراوانی است. به همین جهت یکی از محبوب ترین سبزیجات به شمار می آید. این سبزی اغلب در سالاد ها و انواع غذا ها مانند ساندویچ، سوپ و غیره استفاده می شود، همچنین می توان آن را پخت. کاهو به راحتی کشت می شود و برای رشد به دمای پایینی نیاز دارد.

ماسک کاهو مقادیر زیادی فیبر دارد که به درخشان شدن پوست کمک زیادی می کند. شما به راحتی می توانید روزانه صورت خودتان را با آب کاهو بشویید و از درخشندگی آن لذت ببرید.

کاهو حاوی مقادیر متوسط فولات و مواد مغذی مهم برای مبارزه با کم خونی است. کاهوی رومی برای درمان کمبود ویتامین B12 نیز مفید و مؤثر است.

16. کمک به هیدراته نگه داشتن بدن

کمبود ویتامین K نیز می تواند منجر به کاهش توده استخوانی و افزایش خطر شکستگی شود و با توجه به بنیاد بین المللی توده استخوان، ویتامین K ماده معدنی بسیار مهم برای استخوان است.

11.  بهبود سیستم ایمنی بدن

در مناطقی از دنیا مانند ژاپن که مصرف کاهو به طور متداول و معمول در آن وجود دارد، احتمال بروز سرطان معده بسیار کم است. علاوه بر این مشاهدات، برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف کاهو از بروز انواع سرطان ها مانند سرطان دهان، مری و گلو پیشگیری می کند.

کاهو حاوی 95 درصد آب است. بنابراین یک گزینه بسیار مهم برای هیدراته نگه داشتن بدن می باشد.

17. محافظت در برابر برخی از بیماری ها

ویتامین های A، K و C در تولید کلاژن بسیار مهم هستند (اولین مرحله در تشکیل استخوان) که کاهو در هر سه آنها غنی است. ویتامین K به ایجاد غضروف و بافت همبند کمک می کند. ویتامین A به ایجاد سلول های جدید استخوانی کمک می کند.

کاهو می تواند یک غذای اصلی برای کاهش وزن باشد. زیرا یک عدد کاهو فقط 5 کالری دارد. علاوه بر این کاهو کمک می کند تا ریز مغذی هایی که به سختی در رژیم های غذایی کم کالری یافت می شوند، به دست آید. همچنین حاوی 95% آب و 1 گرم فیبر است. فیبر باعث می شود که احساس پر و سیر بودن کنید و جلوی اشتهای شما را می گیرد.

بخوانید:  معاونت علمی ریاست جمهوری برای حمایت از طرح‌های هوشمندسازی دامپروری فراخوان داد

سایر سبزیجاتی که حاوی ویتامین K هستند، عبارتند از کلم، کلم بروکلی و اسفناج.

2. کمک به کاهش وزن

خوردن کاهو، به معنی رساندن مقادیر زیادی پتاسیم به بدن است. پتاسیم ترکیبی است که قدرت عضلات انسان را کنترل می کند. افزایش سطح پتاسیم به معنی افزایش قدرت در عضلات است. از سوی دیگر یکی از خواص کاهو بر اساس تحقیقات انجام شده این است که باعث افزایش سرعت متابولیسم و کاهش چربی های ذخیره شده در بدن می گردد.

14. بهبود سلامت پوست و مو

فیبر موجود در کاهو، هضم را آسان می کند و سایر بیماری های گوارشی مانند یبوست و نفخ را درمان می کند. همچنین می تواند درد معده را کاهش دهد و می تواند سلامت روده را افزایش دهد.

9.  کمک به درمان بی خوابی

کاهو دارای خواص آنکسیولیتیک است که به کنترل اضطراب کمک می کند. کاهو نقش مهمی در روند سلامت اعصاب دارد و بنابراین برای مقابله با مشکلات روانی مانند افسردگی کمک می کند.

19. کمک به حذف سموم بدن

برای داشتن حداکثر خاصیت کاهو برای مو، می بایست موهای خودتان را با آب کاهو بشورید. این کار را قبل از شامپو زدن انجام دهید. کاهو دارای مقدار کافی از امگا 3 است که نقش مهمی در سلامتی پوست و مو ایفا می کند.

15. مبارزه با کم خونی

یک منبع غنی از ویتامین های K و A است. اگرچه کاهو شبیه به کلم به نظر می رسد اما یک تفاوت بین آن دو در میزان آب است. تاریخ این سبزی به مصر باستان بر میگردد که از دانه های آن روغن استخراج می کردند. شواهدی نشان می دهد که این گیاه، 2680 سال قبل از میلاد مسیح وجود داشته است و به طور خاص به عنوان یک گیاه دارویی نامیده می شود.

 

ویتامین A و C موجود در کاهو یک ماده بسیار مهم برای سیستم ایمنی بدن است. کاهو همچنین دارای خواص ضد میکروبی است.

12. مناسب برای دوران بارداری

کاهو حاوی آنتی اکسیدان های مانند ویتامین C و سایر مواد مغذی مانند ویتامین A و K و پتاسیم است. این سبزی، سبز برگ دار به مبارزه با التهاب و بیماری های مرتبط با آن مانند دیابت و سرطان کمک می کند. هر چه کاهو تیره‌تر باشد، حاوی مواد مغذی بیشتری است. با این وجود، در ادامه خواص مصرف کاهو برای سلامت، درمان و تناسب اندام بررسی خواهیم کرد؛

1. مبارزه با التهاب

کاهو منبع غنی از ویتامین B است. این ویتامین نقش مهمی در سلامتی قلب و عروق دارد. خوردن مقدار کافی از ویتامین B باعث می گردد احتمال بروز لخته های درون عروق به شدت کاهش پیدا کند. با کاهش لختگی در رگ ها، سلامتی بیشتر برای قلب به ارمغان می آورد. چنانچه در بخش سلامت نمناک و در بحث مواد غذایی مفید برای سلامت قلب اشاره شد، علاوه بر ویتامین B، ویتامین های A و C نیز در کاهو وجود دارند که به نوبه خود، کمک بسیاری در کاهش بروز آسیب های قلبی و عروقی در بدن دارند.

بخوانید:  آرای انضباطی سپاهان - پرسپولیس؛ همه محکوم شدند!

کاهو همچنین بسیار کم چربی است، از این رو برای کاهش وزن بسیار مناسب می باشد. اضافه کردن یک برگ از کاهوی رومی به ناهار، می تواند یک ایده ی بسیار عالی باشد.

3.  بهبود سلامت مغز

کاهو همچنین یک جایگزین خوب و مناسب برای اسفناج است که برای چشم مفید می باشد.

8. بهبود هضم و سلامت گوارش

و کمبود آن منجر به پوکی استخوان و افزایش خطر شکستگی می شود. ویتامین C نیز با عوامل پیری استخوان جلوگیری می کند.

بر اساس انجمن بنیاد آرتروز، سبزیجاتی مانند کاهو که سرشار از ویتامین K هستند به طور چشمگیری باعث کاهش التهاب می شوند. شما می توانید معمولا دو فنجان از آب کاهو را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.

کاهو همچنین حاوی کاروتنوئید، ضد سرطانی است که سطح قند خون را کاهش می دهد و می تواند درمان بالقوه ای برای دیابت باشد.

7. بهبود سلامت چشم

کاهو حاوی لوتئین، یک آنتی اکسیدان فوق‌العاده است که سلامت بینایی چشم را افزایش می دهد. همچنین برای جلوگیری از بیماری ماکولار که با افزایش سن اتفاق می افتد، بسیار مؤثر می باشد. یک مطالعه نشان داده است، زنانی که کاهو را در رژیم غذایی خود دارند، 23 درصد کمتر احتمال ابتلا به آب مروارید در آنها وجود دارد.

مطالعات بیشتر در مورد سرطان نشان داده است که کاهو، باعث کاهش بروز سرطان ریه در افراد سیگاری می شود و برای آنها اثر محافظتی دارد.

6. کاهش خطر ابتلا به دیابت

کاهو همچنین حاوی مواد دیگری به نام لاکتوسین است که موجب خواب و آرامش می شود. این سبزی حتی در دوران قرون وسطی برای تسکین بی خوابی مورد استفاده قرار می گرفته است.

10. بهبود سلامت استخوان

ماده ای در کاهو وجود دارد که سیستم عصبی را آرام می کند. می توانید با خیال راحت قبل از خواب سالاد مصرف کنید که در روند بی خوابی شما بسیار تاثیر گذار است.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف



منبع

انتهای پیام/





مصرف دو قاشق غذاخوری کاهو در رژیم غذایی روزانه، قلب شما را سالم نگه می دارد. همچنین حاوی پتاسیم است که برای کاهش فشارخون شما نیز مفید باشد. پتاسیم ترکیبی است که به عنوان متعادل کننده فشارخون در افراد پرفشار مورد استفاده قرار می گیرد.

بخوانید:  قضاوت داور خوزستانی در رقابت های کشتی قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک

5. مبارزه با سرطان

یک فنجان کاهو (36 گرم) حاوی فقط 5 کالری و 10 گرم سدیم است. کلسترول و یا هرگونه چربی ندارد.

خواص و مزایای کاهو چیست؟

مواد معدنی موجود در کاهو به حذف سموم از بدن کمک می کند.

از جمله بیماری هایی که به واسطه کاهش سلامت مغز به وجود می آید، آلزایمر و افسردگی است. مطالعات زیادی در مورد خواص کاهو صورت گرفته است که نشان می دهند، مصرف آب کاهو به افزایش روابط میان رشته های عصبی در مغز کمک کند. این کار باعث خواهد شد که میزان احتمال بروز آلزایمر به شدت کاهش پیدا کند. علاوه بر این، کاهو نیترات کافی در خود دارد که باعث کاهش احتمال بروز بیماری های ناشی از افزایش سن می گردد. همچنین امگا 3، ترکیبی اساسی برای مبارزه با افسردگی و کاهش استرس در زندگی روزانه است.

4. بهبود سلامت قلب

یکی از خواص کاهو، کنترل قند خود است که از افزایش آن جلوگیری می کند. آب کاهو دارای 5 کالری انرژی و 2 گرم کربوهیدرات است. می توانید از این سبزی به عنوان عاملی برای کاهش قند خون بدون نگرانی از افزایش وزن و چاقی استفاده کنید.

ویتامین K در کاهو مزایای زیادی برای تقویت مو دارد. این ویتامین از جمله عواملی است که ساقه و ریشه مو را قوی تر کرده و از ریزش زود هنگام مو جلوگیری می کند.

برخی از پروتئین های موجود در کاهو مانند لیپواکسیژناز کمک می کنند تا التهاب کنترل شوند. در یک مطالعه ایرانی ثابت شده است که کاهو در طب سنتی برای کاهش التهاب و درد در استخوان مورد استفاده قرار می گیرد.

این سبزی در اواخر قرن 15 از اروپا تا آمریکا با کریستوفر کلمبوس سفر کرد و کتاب های که در اواسط قرن 18 و اوایل قرن 19 منتشر شده اند، از انواع کاهو که امروز یافت می شوند، صحبت کرده است.

ارزش غذایی کاهو

کاهو دارای آنتی اکسیدان های است که رادیکال های آزاد در بدن را خنثی می کند و از آسیب بافت ها جلوگیری می کند.

18. کمک به کنترل اضطراب

ویتامین A در کاهو عامل احیاء پوست و افزایش گردش خون است. بارها در بخش سلامت پوست و موی نمناک گفته ایم که ویتامین C محافظی برای جلوگیری از برخورد اشعه های مضر خورشید با پوست است و پتاسیم باعث افزایش گردش خون در رگ های پوستی می گردد. خون رسانی کافی موجب از بین رفتن علائم پیری می گردد.

مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه کاهو می تواند خطر بروز دیابت را در افراد کاهش دهد. همچنین خوردن کاهو برای افراد دیابتی توصیه شده است.