نگاهی به گزارش عملکرد حوزه‌های مختلف جهاددانشگاهی در سال ۱۴۰۲

انتهای پیام/



منبع

درواقع جهاددانشگاهی نهادی است که از دل انقلاب فرهنگی برآمده تا مددکار آن برای ایجاد تحولی اساسی در نظام دانشگاهی و آموزش عالی کشور باشد و ارتباط ضروری دانشگاه با جامعه و مسائل آن را که از بدو پیدایش دانشگاه در این سرزمین مورد غفلت قرارگرفته بود، برقرار و مستدام بدارد و در صورت امکان الگو و نمونه‌ای از ارتباط وثیق و سازنده میان نهاد‌های علمی و تخصصی دانشگاهی با مسائل و مشکلات جامعه باشد.

گزارش عملکرد جهاددانشگاهی

در حال حاضر بر اساس اساسنامه، جهاددانشگاهی در چهار حوزه عملیاتی پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی، تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و معاونت‌های پشتیبانی و مدیریت منابع و هماهنگی و امور مجلس دنبال می‌کند.

در ادامه گزیده‌ای از مهم‌ترین اقدامات جهاددانشگاهی در دوره جدید مدیریت و در راستای تحقق ماموریت‌های واگذار شده به این نهاد در اجرای نقشه جامع علمی کشور از نظر می‌گذرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ جهاددانشگاهی که به تعبیر مقام معظم رهبری مولود مبارک انقلاب اسلامی است، با الهام همه جانبه از آرمان‌های این انقلاب بزرگ جهانی و بنیانگذار کبیر آن، حضرت امام خمینی (ره) در ۱۶ مرداد ۱۳۵۹ با ماموریت گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه نوآوری برای نیل به خود اتکایی، توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه و ایجاد پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی، خدماتی کشور تشکیل شد.

نهادی که در چهل و سه سال از فعالیت خود همواره مصمم بوده تا با اعتماد به جوانان و اتکاء بر مدیریت جهادی الهام‌گرفته از ایمان اسلامی و بر مبنای شناخت مشکلات واقعی و نیاز‌های تخصصی جامعه به دنبال ارائه دانش، فناوری و تجاری‌سازی و ایجاد زیرساخت فرهنگی مورد نیاز آن درراه عزّت و پیشرفت دانش بنیان کشور قدم بردارد.

بخوانید:  2 رتبه قابل وصف دانشگاه یاسوج در زمینه آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه‌های کشور