نگاه راهبردی گروه کشتیرانی به همکاری‌های تجاری ایران و روسیه

او با اشاره به اینکه بازار روسیه، بازاری رقابتی است به تشریح موضوع «پنجره فرصت تجارت» با این کشور پرداخت و گفت: امیدواریم فعالان اقتصادی کشور فرصت پیش آمده را غنیمت شمرده و تجارت با روسیه را تعمیق بخشند.

مدرس‌خیابانی به موضوع توسعه صادرات روسیه از طریق کریدور شمال-جنوب نیز اشاره کرد و گفت: گروه کشتیرانی به عنوان مجموعه‌ای لجستیکی در این رابطه نیز محدویتی ندارد و با توجه به امکانات حمل و نقل دریایی در دریای خزر و همچنین در بخش ریلی و جاده‌ای قادر است در این زمینه نیز فعالیت گسترده داشته باشد.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران روسیه را همسایه و شریک تاریخی ایران دانست و افزود: بازار بزرگ این کشور زمینه بالقوه و مناسب برای فعالیت تولیدکنندگان و تجار ایرانی در خود دارد و گروه کشتیرانی آماده است این زمینه را بیش از پیش بالفعل سازد.

گفتنی است، در این نمایشگاه ۴۰۰ شرکت از ۲۲ کشور از جمله چین، ایران، بلاروس، قزاقستان، هند، فنلاند، هنگ‌کنگ، کره جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی و… حضور دارند؛ نظر به اهمیت نمایشگاه “ترانس راشا” گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در این نمایشگاه غرفه خود را دایر کرده است.





منبع

شایان ذکر است؛ بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل و خدمات لجستیکی، تجهیزات و تکنولوژی‌های انبارداری روسیه با عنوان «ترانس راشا» از تاریخ بیست و هشتم لغایت سی ام فروردین ماه سال جاری در شهر مسکو پایتخت روسیه برگزار می‌شود.


اودر بخش پایانی اظهارات خود به حضور گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (IRISL) در نمایشگاه «ترانس راشا» در مسکو پرداخت و تصریح کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حضور در نمایشگاه ترانس راشا را فرصتی برای تحقق راهبرد توسعه کریدور‌های حمل‌و‌نقلی کشور با توجه به فرصت‌های تجاری منطقه می‌داند و بنابراین با جدیت در آن شرکت کرده است.

بخوانید:  اوقات شرعی کردستان طی ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۱