به گزارش برنا؛ مرضیه زیلایی متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استادیار گروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: روزه داران سعی کنند حداقل تا یک ساعت پس از خوردن سحری از دراز کشیدن خود داری کنند.
مرضیه زیلایی اذعان داشت: پروتئین ها، غذاهای سرخ شده و چرب و غذاهای پر ادویه نیز برای سحری کمتر خورده شوند، زیرا با دفع آب باعث تحریک حس تشنگی میشوند.
زیلایی بیان کرد: اکثر افراد وقت زیادی برای خوردن سحری اختصاص نمیدهند و حجم زیادی از غذا و مایعات را استفاده میکنند که باعث رفلاکس معده (برگشت غذا)، خطر زخمهای مری، سوزش سر دل و شاید نفخ یا سوء هاضمه پس از برخاستن میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: همچنین برای جلوگیری از عطش، مصرف سبزیجات، میوه جات و صیفی جات آب دار مثل کاهو، هندوانه، طالبی و خربزه که هم اکنون نیز فصل همین میوهها است توصیه میشود.
او با بیان اینکه منظور از دراز کشیدن قبل از خوابیدن است، افزود: هنگام سحر کربوهیدراتها و پروتئین همراه با هم مصرف میشوند و فرایند هضم غذا نیز طولانی میشود که بنابراین بهتر است دیرتر قصد خواب کرد.