وضعیت مطلوب کیفیت انواع آرد و نان سنتی در بهار امسال





منبع

در این بررسی، نمونه انواع آردهای تولیدشده در کشور بر اساس پراکنش جغرافیایی، مورد آزمایش‌های تخصصی قرار گرفته‌اند و نتایج آزمایش‌ها که با توجه به درصدهای موجود رطوبت، خاکستر در ماده خشک، پروتئین، گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات استخراج شده‌اند، نشان‌دهنده محدوده مجاز استاندارد ۱۰۳ و دامنه ۲۸ و ۲۹ است که بیانگر کیفیت خوب این محصول برای مصرف واحدهای نانوایی سنتی در سراسر کشور است.

به گزارش خبرگزاری برنا، مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت برای پایش مستمر وضعیت کیفیت آرد و نان، ضمن نمونه‌گیری از آردها و نان‌های تولیدی کشور، این اقلام را بر اساس استاندارد ۱۰۳ آرد و استاندارد ۲۶۲۸ انواع نان سنتی، مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن را در قالب گزارش منتشر می‌کند که بر اساس این گزارش، در سه ماه ابتدای سال جاری، کیفیت انواع آرد و نان در سراسر کشور منطبق با استانداردهای موجود بوده و از وضعیت مطلوب برخوردار است.

انتهای پیام/