پس از افطار حتما این شربت را بخورید+طرز تهیه

سیستم عصبی و گوارشی را شاداب می‌کند.


آیا این خبر مفید بود؟

 

 

نیاز بدن به مایعات را برآورده می‌کند و از عملکرد غدد فوق کلیوی پشتیبانی می‌کند. عملکرد کلیه‌ها را افزایش می‌دهد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.

طرز تهیه شربت ریحان

ریحان یک آنتی باکتریال و در پاکسازی بدن نیز بسیار موثر است.

به گزارش برنا؛ کسانی که در ماه رمضان روزه می‌گیرند، ممکن است بعد از افطار دچار مشکلات مختلفی شوند. خوردن یک وعده غذایی سریع بعد از گرسنگی و تشنگی طولانی مدت می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی مانند سوء هاضمه، سرگیجه و حالت تهوع شود. به ویژه، مصرف ناگهانی قند در بدن می‌تواند باعث لرزش شود؛ اما چگونه می‌توان این مشکلات موقتی روزه داری را بلافاصله رفع کرد.

شربت سبزی ریحان





منبع

 






|


بخوانید:  آبرسانی به ۱۰ هزار روستا تا پایان دولت سیزدهم محقق می شود

سرشار از امگا ۳، منیزیم، منگنز و آهن است.

از سرگیجه ناشی از قند خون پایین جلوگیری می‌کند.

برای زیبایی پوست استفاده می‌شود. بینی و گلو را از التهاب پاک می‌کند و ویروس‌ها را قبل از رسیدن به ریه‌ها از بدن دفع می‌کند.

ریحان با اثرات معجزه آسای خود تقریباً درمان کاملی برای سلامتی انسان است. با شربتی که از جوشاندن برگ‌های آن به دست می‌آید، به بدن کمک می‌کند تا سریعاً تعادل خود را بازیابد.

برترین خواص درمانی شربت ریحان

این شربت با فواید فراوانش می‌تواند به منوی افطار اضافه شود. بسیاری آبلیمو را برای رفع مشکلات موقتی روزه داری مفید می‌دانند؛ اما باید گفت که شربت ریحان معجزه طبیعت است که کمتر از مزایای آن باخبر هستیم.

برای کم خونی مفید است.

به کاهش وزن کمک می‌کند؛ زیرا یک تقویت کننده سموم است.