نیاز بدن به مایعات را برآورده میکند و از عملکرد غدد فوق کلیوی پشتیبانی میکند. عملکرد کلیهها را افزایش میدهد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
طرز تهیه شربت ریحان
ریحان یک آنتی باکتریال و در پاکسازی بدن نیز بسیار موثر است.
به گزارش برنا؛ کسانی که در ماه رمضان روزه میگیرند، ممکن است بعد از افطار دچار مشکلات مختلفی شوند. خوردن یک وعده غذایی سریع بعد از گرسنگی و تشنگی طولانی مدت میتواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی مانند سوء هاضمه، سرگیجه و حالت تهوع شود. به ویژه، مصرف ناگهانی قند در بدن میتواند باعث لرزش شود؛ اما چگونه میتوان این مشکلات موقتی روزه داری را بلافاصله رفع کرد.
تهیه این شربت با روش دم کردن مفیدتر است تا ویتامینها و مواد معدنی ریحان از بین نروند. ریحان را به آب جوش اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه دم کردن، آن را صاف کرده و در ظرف مناسب قرار دهید. نصف لیمو را با پوست آن بریده و داخل آن بریزید. ترجیحا در صورت تمایل مقدار کمی هم دارچین و میخک به آن اضافه کنید.
معمولاً مدتی طول میکشد تا بدن بتواند پس از افطار به حالت عادی بازگردد؛ اما با کمک شربت ریحان، بدن خیلی سریع ویژگیهای نرمال خود را به دست میآورد.