کاهش ابتلا به زوال عقل با مصرف مرکبات

انتهای پیام/





بنابر اعلام وبگاه اکسپرس، زوال عقل یکی از کشنده‌ترین بیماری‌های جهان است، بیماری که در حال حاضر با درمان‌های کمی موثر برای مبارزه با این بیماری غیر قابل درمان است. در حال حاضر، هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و درمان‌های موجود محدود است. در نتیجه، بودجه زیادی برای تحقیقات پیشگیرانه و واکنشی در نظر گرفته می‌شود.





منبع

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ زوال شناختی باعث کاهش عملکرد تفکر، حافظه، تمرکز و سایر عملکرد‌های مغزی است. این پدیده عمدتا در افراد مسن دیده می‌شود و اغلب نشانه اولیه زوال عقل و سایر بیماری‌های عصبی است. در حالی که برای بسیاری از افراد یک وضعیت ناراحت کننده است، می‌توان خطر ابتلا به آن را کاهش داد و شروع زوال شناختی را به تاخیر انداخت. یکی از راه‌های انجام این کار، در کنار ورزش، داشتن یک رژیم غذایی متعادل است. براساس مطالعه‌ای که اخیرا در مجله تغذیه انگلیس منتشر شده، یک نوع میوه خاص می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به زوال عقل مفید باشد.

میوه‌ها می‌توانند خطر ابتلا به زوال عقل را تا ۲۳ درصد کاهش دهند. این نتایج پس از مطالعه بیش از ۱۳ هزار شرکت کننده در یک مطالعه ژاپنی به دست آمد. آن‌ها دریافتند افرادی که هر روز مرکبات مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که فقط یک یا دو بار در هفته از مرکبات استفاده می‌کنند، در شش سال آینده به میزان قابل توجهی کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند.