۶۰ صفت امام حسین(ع) در زیارت اربعین ذکر شده است

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه امام ناجی انسان‌ها است، اضافه کرد: امام حاضر است که خود آسیب ببیند ولی تلاش می‌کند که دیگران را نجات دهد.

حجت‌الاسلام دکتر شمس الله مریجی رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) هم گفت: علم عقل و نقل ابزار فهم دین هستند.

وی با بیان اینکه نام و یاد امام حسین (ع) بعد از قرون متمادی و بعدازاین همه دین ستیزی هنوز زنده است، تصریح کرد: آزادی بهترین حق انسان است و امام حسین (ع) در شب عاشورا به یارانش می‌گوید آزاد هستید که بروید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی «اربعین حسینی تجلی‌گاه ارزش‌های آسمانی و بشری» اظهار کرد: زیارت اربعین مورد تاکید است و قرائت زیارت اربعین هم مورد سفارش است اما توصیه می‌شود قبل از قرائت زیارت اربعین حتماً چندین بار ترجمه این زیارت را مطالعه کنند.

نواب اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دارای ۴ بخش است که بخش اول در مورد مدیریت جهادی و اعتماد به اصل «ما می‌توانیم»، بخش دوم پیرامون برکات انقلاب اسلامی در گام اول انقلاب اسلامی، بخش سوم در مورد اقتدار جمهوری اسلامی و بخش چهارم هم توصیه‌های هفت‌گانه مقام معظم رهبری است.

به گزارش برنا از اردبیل، نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی گفت: در زیارت اربعین بیش از ۶۰ صفت امام حسین (ع) ذکر شده است و همچنین صفات دشمنان سیدالشهدا بیان شده است.

وی با بیان اینکه ما هروقت حنجره و قلممان از اهل‌بیت بگوید و بنویسد مثل آب جاری رودخانه، رود جانمان را جلا خواهد داد، تصریح کرد: جامعه لاجرم تغییراتی در خود دارد اما مهم سمت‌وسو، موضوع و مکانیسم تغییرات است و شاخص این تغییرات باید ائمه اطهار و اربعین باشد.

بخوانید:  مبارزه با علف های هرز در سطح ۲.۲ میلیون هکتار از مزارع گندم



منبع