5 خوراکی کبد پسند + جزییات

 

آجیل‌ها، در صورتی که به اندازه مصرف شوند، میان‌وعده‌هایی مقوی و سرشار از مواد مغذی هستند که چربی‌های سالم بالایی نیز دارند و علاوه بر تقویت سلامت قلب و عروق، می‌توانند به کاهش بروز بیماری‌های کبدی نیز کمک کنند. در بین انواع آجیل، گردو بهترین گزینه‌ برای کاهش بیماری کبد چرب است و این خاصیت به دلیل محتوای آنتی‌اکسیدانی و وجود اسیدهای چرب در گردو است. گردو دارای بیشترین اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های پلی فنول است.


از آنجا که قهوه معمولاً حاوی کافئین است، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) توصیه می‌کند که بزرگسالان مصرف کافئین خود را در حدود ۴۰۰ میلی گرم قهوه در روز (حدود چهار یا پنج فنجان) محدود کنند.

 

طبق تحقیقات انجام‌شده در سال ۲۰۱۵، ماهی‌های چرب مانند سالمون می‌توانند به کاهش التهاب و تجمع چربی در کبد کمک کنند و در عین حال BMI کلی را کاهش دهند. ماهی‌های روغنی یا چرب همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای سلامت قلب و مغز مفیدند.

کبد اندامی چندکاره و بسیار مهم در بدن است. می‌توانید این اندام حیاتی را به عنوان یک سیستم فیلتر در نظر بگیرید. این ویژگی کبد به بدن کمک می‌کند تا از سموم پاک شود و در عین حال مواد مغذی را از غذاهای مصرفی دریافت کند.

5 خوراکی کبد پسند + جزییات

مصرف روغن زیتون در طولانی‌مدت سلامت قلب را بهبود می‌بخشد. یک مطالعه گسترده در سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد که خوردن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۱۴ درصد کاهش دهد. همچنین روغن زیتون می‌تواند به کاهش آنزیم‌های کبدی و چربی کبدی (که بیماری‌زا هستند) کمک کند. روغن زیتون میزان کلسترول خوب (HDL) را در خون افزایش می‌دهد که این موضوع فوایدی برای کبد دارد.





منبع

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف