میتوانید در وعده افطاری یک لیوان آب گریپ فروت میل کنید؛ زیرا برای تمیز کردن دستگاه گوارش، سیستم گردش خون و کبد مناسب است. چرا که سرشار از آنتی اکسیدانها و ویتامین C است. بنابراین، خوردن گریپ فروت نه تنها به حفظ اندامی باریک کمک میکند، بلکه بدن را از سموم پاک میکند.
۵) کلم بروکلی
۴) سیر
برای افطار حتما یک پرتقال یا یک لیوان آب پرتقال تازه بخورید؛ زیرا میتواند تفاوت زیادی در سلامت بدن شما ایجاد کند. پرتقال سرشار از ویتامین C است که ایمنی را تقویت کرده و از بدن در برابر بیماریها محافظت میکند. میکروبها را از بین میبرد و بدن را از شر سموم به طور بسیار موثری رها میکند.
آووکادو یکی از غذاهای غنی از مواد مغذی مفید برای بدن است. آووکادو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به بدن کمک میکند تا از شر سموم مضر خلاص شوند. پس حتما در ماه رمضان چه در افطار و چه در سحری آووکادو را به غذاهای خود اضافه کنید.
۳) پرتقال
۸) آووکادو
نوشیدن یک فنجان چای سبز کمی بعد از افطاری در ماه مبارک عادت خوبی است. چای سبز سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که متابولیسم را بهبود میبخشند و به حفظ وزن ایده آل کمک میکنند. یکی از فواید چای سبز این است که به روشی طبیعی بدن را از شر سموم دفع میکند.
۱) گریپ فروت
به گزارش برنا؛ کارشناسان تغذیه اهمیت رعایت رژیمهای غذایی را توصیه میکنند که هر از چندگاهی بدن را از سموم پاک میکنند و میتوانیم در ماه مبارک رمضان با وارد کردن انواع غذاها به وعدههای غذایی خود، برخی از این رژیمها را رعایت کنیم.
دانههای سیر توانایی فوق العادهای برای دفع سموم بدن دارند؛ زیرا حاوی مادهای به نام «آلیسین» هستند که سموم را بهویژه از سیستم گوارشی «فیلتر» میکنند و بدن را در بهترین وضعیت سلامتی خود قرار میدهند. پس حتما در وعده افطار سیر را به غذاهای خود اضافه کنید.
تخمه آفتابگردان حاوی فیبر و فولات است که فواید طلایی برای بدن دارد؛ زیرا سلامت بدن را حفظ کرده و آن را از سموم و باقی ماندههای مضر پاک میکند.
کلم بروکلی سرشار از فواید تغذیهای است و از جمله فواید طلایی آن، پاکسازی بدن از سموم است؛ زیرا حاوی آنتی اکسیدان است. اضافه کردن کلم بروکلی به وعده افطاری، به خصوص به شکل سوپ، برای اطمینان از بهره مندی کامل از فواید فراوان آن، ضرری ندارد.
۷) تخمه آفتابگردان
۹) زردچوبه
علاوه بر فواید فراوان اسفناج که شامل درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی، افزایش متابولیسم و تقویت استخوانها میشود، اسفناج میتواند کل بدن را از سموم پاکسازی کند؛ زیرا اسفناج مانند یک «جارو» عمل میکند که تمام سموم را از بدن خارج میکند. میتوان آن را به صورت پخته خورد یا به غذای سالاد اضافه کرد و یا به شکل آب میوه مصرف کرد.
زردچوبه با خواص ضد میکروبی آن شناخته میشود؛ بنابراین یکی از مواد موثری است که بدن را از شر سموم دفع میکند. افزودن زردچوبه به وعدههای غذایی خود در ماه رمضان باعث میشود بدن شما از شر سموم مضر در ماه مبارک خلاص شود.