90 هزار شغل توسط شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است

علی خیرالدین در این مراسم اظهارداشت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان دانش بنیان، اشتغال و کارآفرین نامیده شده همه باید تلاش کنیم تا منویات رهبری پیاده شود و در این راستا حمایت های لازم صورت خواهد گرفت تا توسعه شرکت ها ممکن شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی برنا از قزوین؛ عصر سه شنبه در مراسمی با حضور علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، میثم پیله فروش  معاون اقتصادی استانداری، فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و روسای دانشگاهها و شرکت های دانش بنیان ضمن تجلیل از خدمات سه ساله مصطفی مافی رئیس سابق، جعفر احمدی بعنوان رئیس جدید پارک علم و فناوری قزوین معرفی شد.

image_2022_7_5-18_22_41_712_8AU

وی گفت: قزوین به عنوان قطب کشاورزی کشور می تواند نامزد ایجاد پردیس های فنآوری کشاورزی باشد و آماده همکاری در این عرصه هستیم.

image_2022_7_5-18_21_48_917_chC

 



منبع

وی اظهارداشت: وجود 250 واحد فنآور و 42 شرکت دانش بنیان در استان قزوین یک ظرفیت و استعداد ارزشمند است که می تواند نقش این استان را در عرصه ملی نیز برجسته کند.

معاون فنآوری و نوآوری وزیر علوم در ادامه ضمن تقدیر از خدمت سه ساله مصطفی مافی رئیس سابق، جعفر احدی را به عنوان رئیس جدید پارک علم و فنآوذری قزوین معرفی کرد.

ایجاد 90 هزار شغل توسط شرکت های دانش بنیان

معاون فنآوری و نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: تاکید داریم که رئیس پارک جایگاه پارکبانی ندارد بلکه باید ساختار ایجاد کند و با بخش خصوصی و دولتی حتما تعامل منطقی و مطلوبی داشته باشد و بتواند از ظرفیت های دانشگاهی نیز استفاده مناسبی کند.

بخوانید:  صف کودکان آمریکایی برای امضا گرفتن از قهرمان ایرانی

احداث پردیس های علم و فناوری در بخش کشاورزی

image_2022_7_5-18_23_10_544_DSc

این مسئول علمی یادآورشد: استان قزوین بر اساس گزارش معاون اقتصادی استانداری با داشتن خوشه های صنعتی در رسته های شوینده ها، قطعات خودرو، لوازم خانگی و کاشی و سرامیک و شیشه می تواند نسبت به راه اندازی پردیس های خصوصی اقدام کند و سرمایه گذاری در این عرصه حتما اقتصادی خواهد بود.

خیرالدین بیان کرد: راه اندازی 10 پردیس علم و فنآوری در بخش کشاورزی در دستور کار این معاونت قرار دارد که تاکنون 4 پردیس در استانهای کشور راه اندازی شده است.

image_2022_7_5-18_22_35_452_Yk4

خیرالدین گفت: در کشور بیش از 10 هزار و 700 واحد فناور داریم و عرصه فنآوری و نوآوری را یک عرصه بهم پیوسته می دانیم و اعتقاد داریم زایش و تولید شرکت های دانش بنیان در دانشگاهها صورت می گیرد و حتما باید این مراکز بتوانند با دانش به نیازها پاسخ دهند.

انتهای پیام

وی یادآورشد: تاکنون 90 هزار شغل توسط شرکت های دانش بنیان ایجاد شده که با رشد 40 درصدی مواجه بوده ایم.

خیرالدین افزود: طرح دستارفنآوری و گرند فنآوری باید از سوی روسای پارک های علم و فنآوری جدی گرفته شود تا بتوانیم با ایجاد اشتغال برای دانشجویان فارغ التحصیل از این ظرفیت هم بخوبی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایطی که دانشگاهای آزاد و پیام نور بیش از 22 میلیون مترمربع فضای سرپوشیده دارند اما پارک های علم و فنآوری با کمبود شدید فضا برای استقرار واحدهای دانش بنیان مواجهند لذا بایستی بتوانیم  از همه امکانات آموزشی موجود کشور استفاده بهینه کنیم.