آیا کشتار غیر‌مجاز اسب و الاغ و استفاده در رستوران ها واقعیت دارد؟

به گفته این مسئول یکی از اشکالات در زمینه مقابله با این متخلفان این است که ناظران بهداشتی ما نمی‌توانند کار ضابط قضایی را انجام دهند یعنی تنها مسئله را گزارش می‌دهند.

وی در پاسخ به سئوال دیگر که مردم چگونه نگران مسئله به این بزرگی نباشند؟ توضیح داد: مردم باید خریدهای خود را از فروشگاه‌ها معتبر و مجوز‌دار داشته باشند، تا حد امکان از رستوران‌های بین راهی استفاده نکنند‌ و به محصولاتی که بسیار ارزان فروخته می شود شک کنند مثلا اگر کباب سیخی 10 هزار تومان فروخته می شود بدیهی است که باید به آن شک کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا، حامد زارعی امروز در برنامه افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه دام و طیور و آبزیان، درباره اظهاراتی که اخیرا رئیس سازمان دامپزشکی کشور در زمینه کشتار غیر مجاز اسب و الاغ و عرضه در برخی رستوران ها مطرح کرده  بود، توضیح داد: واقعیت این است که چنین چیزی اتفاق می‌افتد اما این طور نیست که مردم نگران باشند که فکر کنند هر رستورانی که رفتند چنین گوشتی سرو می‌شود.

|





منبع

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در پاسخ به اینکه چرا از وجود چنین کشتارهای غیرمجاز در کشور ممانعت نمی‌شود؟ گفت: به هر حال هرکاری کنیم یک سری هستند که در این پهنه وسیع تخلفات این چنینی انجام دهند، این تخلفات در‌ شغلی وجود دارد اما مسئله این است که کاملا با اینها مقابله می‌شود و موضوع هم نگران‌کننده نیست.

بخوانید:  محبی ساپینتو را روسفید کرد

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف