پژوهشگر ایرانی مدال «بنجامین فرانکلین» را کسب کرد

وی از طریق فعالیت‌های خود مرز‌های جدیدی را پشت سر گذاشته که برای مثال می‌توان به محاسبات نوری در مقیاس نانو و کنترل پراکندگی برای پوشش و شفافیت اشاره کرد.

کار او پیامد‌های گسترده‌ای در شاخه‌های مختلف مهندسی برق، علم مواد، اپتیک، امواج مایکروویو و الکترودینامیک کوانتومی داشته است.

پروفسور انقطاع متولد ۱۶ مهر ۱۳۳۴ در تهران از پیشتازان حوزه نانوفناوری در جهان به شمار می‌آید که مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه تهران دریافت و مدرک دکترای خود را از موسسه فناوری کالیفرنیا دریافت کرد . وی تاکنون موفق شده است جوایزی، چون مدال طلای انجمن بین‌المللی اپتیک و فوتونیک، مدال موسسه اسحاق نیوتن، مدال جزیره الیس، جایزه مکس بورن و بسیاری جوایز دیگر دریافت کند .

دانشگاه پنسیلوانیا عصر رایانه‌ها را با ایجاد اولین رایانه دیجیتال قابل برنامه‌ریزی در جهان در سال ۱۹۴۵ آغاز کرد. کار پروفسور انقطاع ادامه دهنده‌ی این سنت تحقیقات و اکتشافات پیشگامانه است که آینده را متحول خواهد کرد. ما خوشحالیم که او مدال بنجامین فرانکلین را دریافت کرده است.

پروفسور انقطاع حوزه نانو مدار‌های نوری را پایه‌گذاری کرد که نانوالکترونیک و نانوفوتونیک در آن با هم ادغام شده‌اند. او همچنین به ایجاد و توسعه حوزه اپتیک نزدیک به صفر و مواد اپسیلون نزدیک به صفر (ENZ) با گذردهی الکتریکی نزدیک به صفر مشهور است.

خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ مدال بنجامین فرانکلین یکی از قدیمی‌ترین جوایز علمی در حوزه علم و مهندسی است که از سال ۱۸۲۴ توسط موسسه فرانکلین در آمریکا اهدا می‌شود.

بخوانید:  گزارش سخنگوی دستگاه قضا از تحقق شعار سال در قوه قضاییه


|

پژوهشگر ایرانی مدال «بنجامین فرانکلین» را کسب کرد

انتهای پیام/










منبع