افزایش ۲ درصدی اموزش های فنی و حرفه ای و‌تمرکز بر توسعه هوش مصنوعی/ باشگاه کار آفرینی نوجوان ویژه مهارت های نرم راه اندازی می شود

کاظمی بیان کرد: ما در مقوله مهارت آموزی دو درس مقطع متوسطه اول با عنوان کار و فناوری و همچنین فرهنگ و هنر داریم که این دو درس مهارت های مختلفی را به دانش آموزان آموزش می دهند در حالی که این دو درس کمی مورد بی مهری قرار گرفته است. بنای این را داریم که این درس ها را تقویت کنیم و آموزش این دروس عملیاتی تر و اجرایی تر با تجهیز کارگاه ها انجام شود تا بتوانیم آموزش مهارتی کاملی داشته باشیم.

توجه ویژه آموزش و پرورش به آموزش هوش مصنوعی به دانش آموزان متوسطه اول

بیش از 2 درصد آموزش های فنی حرفه ای افزایش دادیم 

کاظمی در ادامه عنوان کرد: جشنواره نوجوان خوارزمی و جشنواره علمی وپژوهشی یکی از محور های اصلی موضوع برنامه نویسی وکدنویسی است؛ دنیا و زیست بوم جدید می طلبد که در این زمینه برنامه ریزی ویژه تری داشته باشیم و اگر ما بتوانیم زمینه اجرایی و عملیاتی تر کردن این موضوع را انجام دهیم باید به دنبال تقویت تفکر الگوریتمی و الگو طراحی در دانش آموزان باشیم.‌

محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ درباره مهارت آموزشی دانش آموزان در مدارس اظهار داشت: مهارت آموزی شامل مهارت های نرم و مهارت های سخت یا شغلی می شود که نمادش را در هنرستان ها داریم ولی برنامه ای به عنوان آموزش یک مهارت برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم نظری داریم؛ عناوین و محتوای مهارت ها احصا شده ولی این برنامه فقط به دلیل محدودیت منابع و امکانات در مدارس شبانه روزی اجرا می شود زیرا آموزش های مهارتی پرهزینه است. 

بخوانید:  رونمایی یحیی گل محمدی از ستاره جوان پرسپولیس

وی ادامه داد: در سال 1402 فقط پایه دوازدهم آزمون هماهنگ کشوری گرفته با تاثیر 40 درصد و کنکور 1403 بازهم پایه دوازدهم با تاثیر 50 درصدی است ولی در کنکور 1404 سوابق تحصیلی پایه یازدهم هم اضافه می شود و در کنکور 1405  سوابق تحصلی سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم با تاثیر 60 درصد قطعی اتفاق خواهد افتاد.

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش گفت: آزمون هماهنگ کشوری فرصتی را برای همه دانش آموزان فراهم می آورد که همه دانش ومطالعاتشان  طی سه سال در چهارساعت سنجیده نشود و در هرسال تحصیلی این فرصت برایشان فراهم می شود.

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: این باشگاه برای اولین بار ایجاد شده و در هر استان و مرکز استان در چند واحد اموزشی با این روش ایجاد می شود و اگر طرح آزمایشی موفق بود انرا به صورت گسترده در مدارس پیش می بریم.

تخصیص 650 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات هنرستان ها

معاون آموزش متوسطه وزارت اموزش وپرورش گفت: موضوع هنرستان ها جز اولویت های ما است و ما می توانستم در سال 1401 و 1402 بیش از 2 درصد هم آموزش های فنی حرفه ای افزایش دادیم  که برنامه ریزی در جهت مشارکت ذی نفعان این موضوع کردیه ایم و تغییر حکمرانی در آموزش فنی و حرفه ای با نگاه  بتوانیم هم تقاضا و هم عرضه را درنظربگیریم داشته باشیم و ذی نفعان در برنامه ریزی مشارت داشته باشند؛ در این رویکرد هنرستان ها توسعه می دهیم ودر تامین منابع تجهیزاتی و نیرو انسانی اقدام کنیم.

بخوانید:  بازیکنانم فوق العاده ظاهر شدند

 کاظمی درباره تاثیر سوابق تحصیلی بر کنکور خاطرنشان کرد: سوابق تحصیلی فقط مشمول امتحانات هماهنگ کشوری تحت عنوان امتحانات نهایی است، امتحانات نهایی هیچ ارتباطی با نمره معلم و مدرسه ندارد بلکه نمره ی تلاش دانش آموز درآزمون هماهنگ کشوری و در فضا وشرایط و نکات امنیتی کامل برگزار میشود و این اطمینان را به همه دانش آموزان و خانواده می دهم که عدالت کامل برقرار می شود.

 انتهای پیام/






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف



منبع

باشگاه کار آفرینی نوجوان ویژه مهارت های نرم به دانش آموزان متوسطه اول

 وی افزود: به غیر از موضوع آموزش مهارت های شغلی که برای دانش اموزان متوسطه اول و دوم نظری دنبال می کنیم؛ برای آموزش مهارت های نرم، باشگاه کار آفرینی نوجوان را تشکیل دادیم که اولویت با دانش آموزان متوسطه اول است؛ دانش آموزان در این باشگاه شایستگی مرتبط با مقوله کارافرینی را فرا می گیرند ولی بدنبال توسعه ان در همه مدارس هستیم. 

وی از در نظرگیری  650 میلیارد تومان  اعتبار برای تجهیزات هنرستان ها خبر داد و گفت: در بحث نیروی انسال هم برنامه داریم که سال آینده اگر بتوانیم درشرف اخذ مجوز از سازمان اداری واستخدامی هستیم تا بتوانیم بخشی ار نیروی انسانی خود را تامین کنیم.

وی گفت: یکی از مهارت هایی که امروز مورد نیاز کشور است و دنیا هم به این مهارت پرداخته و تاکیدات مقام معظم رهبری براین است که ما باید جز 10 کشور برتر دنیا باشیم، هوش مصنوعی است. یکی از اولویت های ویژه ما در مقطع متوسطه اول توجه به هوش مصنوعی است؛ آموزش برنامه نویسی و کدنویسی در حال حاضر در اکثر دبیرستان های مقطع اول و شبانه روزی ها انجام می شود و دوره آموزشی برای معلمان هم گذاشته ایم. 

بخوانید:  ستاره مراکش با درآمدهایش از تیم ملی چه می‌کند؟