تدوین قانون تحولی درجهت استفاده از ظرفیت های نیروهای جهادی در مدارس

وی در ادامه تصریح کرد: ۱۱۲ هزار مدرسه، ۳۰۰ اردوگاه و ۱۱۰۰ کانون فرهنگی تربیتی داریم که می توان این فضاها را برای استفاده نیروهای جهادی درنظر گرفت.

وی با طرح این سوال که چرا افراد در سیستم اداری، وارد فضای بروکراسی می شوند اضافه کرد: باید دریابیم که چرا با تغییر دولت و تفکر اتفاق خوبی در کف میدان رخ نمی دهد این اتفاق باید توسط مسئولان رقم بخورد افراد با گرفتن مسئولیت هم باید بتوانند فضا را تغییر دهند.

پورثانی گفت: ریل نادرست فضای بروکراسی باید اصلاح شود چراکه این امر بزرگترین آسیب در یک سیستم است؛ نیروی مردمی و انقلابی، دقیقا شب عملیات به داد انقلاب می رسد! باید کاری کنیم نیروی انقلابی که می خواهد وارد مدرسه شود، دغدغه فضا نداشته باشد.

وی افزود: یکی از اضلاع مهم تربیت، فضای غیررسمی است برای شکل گیری تربیت باید در فضای غیررسمی و با حضور دانش آموز همچنین استفاده از ظرفیت های مردمی، فعالیت کنیم.

 به گزارش خبرگزاری برنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در نشست هم اندیشی نمایندگان گروه های جهادی و تربیتی ضمن تبریک سالروز تاسیس نهاد امور تربیتی اظهار کرد: در ابتدای صحبت های خود از جامعه مردمی برای حضور و مشارکت حداکثری در صحنه انتخابات تشکر و قدردانی می کنم زیرا اتفاق خوب و مطلوبی برای کشورمان ایران رقم خورد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ایجاد ارتباط معنادار بین مدرسه و مسجد عنوان کرد: پوستر هفته امور تربیتی امسال با حضور دانش آموزان در مسجد رونمایی شد؛ هدف ما از انجام این اقدام، این بود که تاکید کنیم تربیت از مسجد و ارتباط مسجد و مدرسه و در فضاهایی که نیروهای مردمی حضور دارند، شکل می گیرد.

بخوانید:  بزرگراه سعیدی در جنوب غرب پایتخت بار دیگر باز پیرایی شد

پورثانی ادامه داد: شعار دولت سیزدهم، دولت مردمی است سند انتظار دولت و سند تحول بنیادین به عنوان دکترین وزارت آموزش و پرورش، تاکید بر استفاده از ظرفیت های مردمی، تحقق ساحت سیاسی اجتماعی و مشارکت دانش آموزان دارد.

انتهای پیام/



منبع

پورثانی افزود: تلاش داریم یک قانون تحولی برای معاونت پرورشی و فرهنگی تدوین کنیم تا مدرسه ای از حضور نیروهای مردمی و جهادی خالی نباشد.

گفتنی است در این نشست از پوستر جشنواره کارینو ویژه مدیران کانون های فرهنگی تربیتی نیز با حضور نمایندگان نیروهای جهادی رونمایی شد.

وی تصریح کرد: تلاش داریم زمینه بسترسازی ورود نیروهای جهادی را به آموزش و پرورش تسریع ببخشیم تا بتوان از ظرفیت این نیروها در انجام فعالیت های آموزش و پرورش بهره بگیریم.

براساس این گزارش، هریک از گروه های جهادی به بیان نکات و دغدغه های خود در این جلسه پرداختند.