در سحری و افطاری چه بخوریم و چه نخوریم؟

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای پیشگیری از بوی آزار‌دهنده دهان در طول روز، از مصرف سیر و پیاز در وعده سحر پرهیز شود و ضمن این که رعایت نکات بهداشتی برای تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن سبب افزایش طاقت روزه داران در مقابل گرسنگی و تشنگی طولانی مدت  در فصل های بهار و تابستان  از کم آبی بدن می‌شود.

احدی گفت : روزه داران از مصرف مواد غذایی شیرین مانند زولبیا و بامیه در سحر نیز پرهیز کنند زیرا باعث افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می‌شود .


در سحری و افطاری چه بخوریم و چه نخوریم؟
آیا این خبر مفید بود؟

او افزود: برای مهار تشنگی از خوردن غذاهایی مانند انواع نوشابه‌ ها، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز، سیر، پیاز و فلفل در وعده سحری اجتناب  شود.

 


|





منبع