زیرساخت های مهران در دولت سیزدهم متحول شد

استاندار ایلام گفت: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شد که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌های استان بود. سال گذشته ۸۴۰ سرویس بهداشتی ساخته شد و هم‌اکنون بیش از ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران وجود دارد.

وی با بیان اینکه استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است،اظهار داشت: مردم استان ایلام مردمی غیور و پشتیبان نظام و انقلاب هستند و این غیرت و ولایت‌مداری در دوران هشت سال دفاع مقدس و در خادمی زوار اربعین‌حسینی به منصه ظهور رسیده است.

بهرام‌نیا بیان داشت: در سالی که گذشت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند، در صورتی که جمعیت استان ایلام  ۶۰۰ هزار و جمعیت شهر مهران کمتر از ۲۰ هزار نفر است‌ و خدمات‌رسانی و فراهم شدن زیرساخت برای این زوار کار بزرگی است.

بهرام‌نیا با اشاره به اینکه ایلام و مهران امروز نگین معنویت و فرهنگ در کشور است، افزود: سال گذشته استان ایلام به عنوان پدیده نوظهور گردشگری در کشور معرفی شد که صدا و سیما و رسانه‌ها با هم‌افزایی در معرفی نقاط بکر و گردشگری نقش مهمی داشتند.

استاندار ایلام به نقش‌آفرینی صدا و سیما در اربعین و انتخابات اشاره کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز ایلام و اصحاب رسانه و مطبوعات استان در انعکاس معرفت‌افزایی اربعین و حضور پرشور مردم در انتخابات، نقش‌آفرین بودند به طوری که ۵۳ درصد زوار از مرز مهران تردد کردند و مردم ایلام در انتخابات ۵۳ درصد مشارکت داشتند و ایلام جزو چهار استان برتر کشور از نظر مشارکت در انتخابات قرار گرفت.

بخوانید:  یک انزلی چی مدیرفنی ون پارس اصفهان شد

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه یکی از افتخارات دولت سیزدهم از لحاظ کمی و کیفی این است که راه ۱۵ ساعته که در سال‌های گذشته زوار از ایلام تا مهران با وجود ترافیک سنگین طی می کردند، امروز با چهار بانده شدن به حدود یک ساعت رسیده است، اظهار داشت: بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال در دولت سیزدهم هزینه زیرساخت‌های استان ایلام به ویژه حوزه راه‌ها و زیرساخت‌های اربعین‌حسینی شده است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه وفاق و همدلی بین مردم و مسئولان و مدیران اجرایی و ائمه‌جمعه و جماعات وجود دارد، خاطرنشان کرد: از مصادیق این هم‌افزایی، مشارکت باشکوه و حماسی مردم در پای صندوق رای در انتخابات ۱۱ اسفند با ۵۳ درصد مشارکت، رتبه چهارم کشور را کسب کرد.

وی با بیان اینکه در استان ایلام بیش از ۵۰۰ پزشک و  ۱۹۳ سالن ورزشی و  تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده وجود دارد،افزود: سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است که با توجه به نزولات جوی، امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

بهرام‌نیا از رییس سازمان صدا و سیما خواست که نسبت به ساخت فیلم و سریال با محوریت چهره‌های نامی و شاخص استان در حوزه دفاع مقدس و سایر حوزه ها و همچنین ساخت فیلم با محوریت اربعین اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام می‌تواند به عنوان محور پخش برنامه‌های صدا و سیما در ایام اربعین قرار گیرد و برخی از استان‌ها به عنوان استان معین در استان ایلام و مهران مستقر شوند.

بخوانید:  فراخوان هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منتشر شد



منبع

وی تصریح کرد: صدا و سیما و رسانه‌ها در راستای انعکاس خدمات دولت و نظام اسلامی برای اقشار مختلف مردم و زوار اربعین‌حسینی و معرفت‌افزایی زوار، نقش به‌سزایی ایفا کردند.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه این استان محور مقاومت در برابر رژیم بعثی بود، تصریح کرد: مردم ایلام در دوران جنگ تحمیلی علاوه بر اینکه دیار خود را ترک نکرده بلکه پذیرای مهاجران دیگر استان‌های درگیر جنگ بودند.

بهرام نیا با بیان اینکه طی دو سال گذشته پایانه برکت خط‌کشی و لاین‌بندی شده و چندین مجموعه سرویس بهداشتی در آن ساخته شد و طی دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای پایانه برکت هزینه شد،گفت:استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا در نشست ستاد ویژه اربعین ‌حسینی در مهران که با حضور جبلی رئیس رسانه ملی برگزار شد،افزود:مردم ایلام نگین مقاومت و ایثار هستند و در هشت سال جنگ تحمیلی، مقاومت و ایستادگی کردند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.