«کشک بادمجان» و «ماست و خیار» جهانی شدند


انتهای پیام/

طبق آنچه در Tasteatlas آمده، کشک بادمجان یکی از غذاهای خوش‌طعم ایرانی است که از ترکیب بادمجان‌های کبابی یا بو‌ داده شده با کشک درست می‌شود. مواد اصلی با پیاز تفت‌داده شده، سیر، ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، نعناع و آجیل آسیاب شده مخلوط می‌شود تا کرم‌رنگ شود.

کشک بادمجان به‌عنوان پیش‌غذا، دیپ یا گاهی غذای اصلی با نان لواش گرم سرو می‌شود و روی آن را با گردوی آسیاب‌شده، نعناع، پیاز سرخ شده و مقداری کشک تزئین می‌کنند. 

این وب‌سایت پیش از این، زیتون پرورده را به‌عنوان بهترین غذای وگان جهان در سال ۲۰۲۳ و قرمه سبزی را به‌عنوان هشتمین غذای سنتی برتر جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی معرفی کرده بود. 


«کشک بادمجان» و «ماست و خیار» جهانی شدند





منبع

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف