۲۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ محمد میربابایی در این باره اظهارداشت: در سال گذشته  ۲ هزار و ۳۴۲ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری حدود  7.4 درصد بیشتر شده است.

این مسئول تصریح کرد: در استان قزوین تعداد ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.

وی افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

انتهای پیام



منبع

وی گفت: در صورت دسترس بودن نهاده‌های دامی به تعداد کافی و رفع کمبود نقدینگی پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت.

بخوانید:  ۲۲ عملیات امداد و نجات جاده ای در ۹ روز نخست دی ماه