۲۴. پوکی استخوان
مقادیر بالای مس، منیزیم و منگنر موجود در گردو به تقویت استخوانها کمک کرده و خطر ابتلا به شکستگی و پوکی استخوانها را کاهش میدهند.
ویتامین E: ویتامین E برای جلوگیری از افزایش سرطان در بدن توصیه میشود.
یک تحقیق در سال ۲۰۱۳ در دانشگاه تگزاس نشان داده که مصرف منظم گردو در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد.
در طب سنتی از ترکیب گردو با عسل برای کاهش کلسترول خون بالا در افراد استفاده میشود.
یک تحقیق در سال ۲۰۰۹ نشان داده که مصرف منظم گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش میدهد.
گردو هم به صورت خام و هم بو داده و نمکی یا نمک موجود است. این خوراکی پرخاصیت حاوی منگنز، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین B ۶ و آهن است.
۶. جنین و زنان باردار
گردو غنی از مواد معدنی ضروری از جمله پروتئین، فیبر، کلسیم، منیزیم، فسفر، منگنز و پتاسیم میباشد که برای رشد جنین و تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز زنان در دوران بارداری مفید است.
منگنز وجود در گردو یک ماده مهم برای رشد مغز، بافتها و عضلات جنین میباشد.
۷. مردان
مصرف روزانه گردو، قدرت باروری را افزایش میدهد و به درمان ناتوانی جنسی در آقایان کمک میکند.
۲۰. قلب
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گردو به حفظ سلامت شریانها و بهبود گردش خون در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
۱۹. چربی و کلسترول خون
گردو غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به کاهش چربی و کلسترول خون بالا کمک میکند.
اسید فولیک: اسید فولیک که با نام فولات و ویتامین B ۹ شناخته میشود نقش مهمی در دوره بارداری دارد، عدم وجود این ماده در دوره بارداری موجب تولد ناقص نوزاد میشود.
۱۵. دیابت و قند خون
مغز گردو حاوی مقادیر زیادی چربیهای غیر اشباع است که مصرف آن خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد. براساس یک مطالعه زنان و مردانی که ۲۸ گرم گردو دو بار در هفته مصرف میکردند ۲۴ درصد کمتر به دیابت نوع ۲ مبتلا شده اند.
۲. مرطوب کننده طبیعی پوست
مغز و روغن گردو دارای خواص آبرسانی قوی هستند که به عنوان مرطوب کننده پوست عمل کرده و به درمان خشکی آن کمک میکنند.
مس: وجود مس در این میوه منبع مفیدی برای تقویت سلامت قلب و عملکرد اعصاب است.
۱. جوان سازی پوست صورت
۱۳. نقرس
مصرف روزانه گردو به دلیل مقادیر کم پورین که دارد به سم زدایی بدن و دفع اسید اوریک اضافی خون کمک کرده و نقرس را درمان میکند.
۱۰. لاغری و کاهش وزن
تحقیقات انجام شده در دانشگاه لومیا لیندا، کالیفرنیا نشان داده که مصرف ۳۵ گرم گردو در روز باعث افزایش وزن قابل توجهی در افراد نمیشود بلکه مصرف گردو متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و برای لاغری و کاهش وزن مفید میباشد.
۲۳. سنگ کیسه صفرا
مطالعات در آمریکا نشان داده که مصرف منظم گردو خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش میدهد.
منگنز: منگنز اکثرا در مغزها، غلات کامل، میوه و سبزیجات یافت شده و جزو بیشترین و مهمترین مقدار ماده معدنی در آنها به شمار میآید.
۹. نوزادان و کودکان
بسیاری از متخصصان سلامت توصیه میکنند که گردو را به عنوان تقویت کننده مغز به رژیم غذایی نوزادان و کودکان خود اضافه کنید.
۸. تقویت حافظه و تمرکز
متخصصان میگویند که خوردن روزانه گردو باعث تقویت حافظه شده و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش میدهد؛ تحقیقات در دانشگاه کراچی نشان داده که مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین E موجود در گردو به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک کرده و خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر را کاهش میدهند.
۱۲. کبد چرب
گردو به دلیل مقادیر بالای اسیدهای چرب سالم موجود در آن به سم زدایی کبد کمک کرده و برای درمان بیماریهایی مانند کبد چرب مفید است.
آرژنین موجود در مغز گردو هم به حذف آمونیاک از کبد کمک میکند.
۲۵. درمان صرع
گفته میشود که افرادی که دچار تشنج و صرع میشوند، منگنز کمتری نسبت به افراد سالم دارند؛ برخی تحقیقات اولیه نشان میدهد که منگنز موجود در گردو به درمان صرع کمک میکند.
گردو، میوه تک دانهای که از درخت گردو رشد کرده و منبع مفیدی از چربی، فیبر و پروتئین است. درختان این میوه در بومی شرق آمریکای شمالی یافت میشود، امروزه در چین، ایران و ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا نیز کاشته میشود.
۲۱. ضد التهاب طبیعی
گردو دارای خواص ضد التهابی طبیعی است که خطر ابتلا به بیماریهای التهابی مانند آرتریت، آسم و اگزما را کاهش میدهد.
۱۸. فشار خون
مقادیر بالای چربیهای سالم، منیزیم و فیبر موجود در گردو به سلامت عروق خونی کمک کرده و فشار خون بالا را کاهش میدهند.
۱۱. یبوست
مقادیر بالای فیبر موجود در گردو به بهبود حرکات روده و افزایش عملکرد آنها کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید میباشد.
گردو همچنین به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئینهایی که دارد به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری، کاهش وزن و کاهش چربی شکم میشود.
به گزارش خبرگزاری برنا؛ گردو یکی از مقویترین انواع مغزهاست و مصرف آن باعث درمان بسیاری از بیماریها خواهد شد.
۳. رفع سیاهی دور چشم
گفته میشود که استفاده منظم از روغن گردو به دلیل خواص آرامش بخش طبیعی به درمان سریع پف و سیاهی دور چشم کمک میکند.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داده که مصرف گردو، خطر ابتلا به سندروم متابولیک که یکی از علل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است را کاهش میدهد.
فسفر: تنها یک درصد از بدن ما را فسفر تشکیل میدهد، عمدتا این ماده در استخوانها یافت شده و از اهمیت بالایی برخوردار است.
۱۶. سرطان
مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدانها و ترکیبات فنولی موجود در مغز گردو به کاهش رادیکالهای آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به انواع سرطان و تومور را کاهش میدهد.
مغز گردو غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به درمان اختلالات رفتاری و بیش فعالی کودکان کمک میکند.
۱۴. استرس و افسردگی
گردو حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد و تحقیقات نشان داده که این اسیدهای چرب اشباع نشده با بهبود عملکرد انتقال دهندههای عصبی به افزایش میزان هورمونهای سروتونین و دوپامین در خون کمک کرده و به پیشگیری و درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک میکنند.
فراموش نکنید که گردو ممکن است باعث آلرژی و حساسیت شود پس توصیه میکنیم که قبل از استفاده از مغز گردو برای نوزادان و کودکان با پزشک متخصص مشورت کنید.
۱۷. تقویت سیستم ایمنی بدن
مقادیر بالای آنتی اکسیدانها و ویتامین C موجود در مغز گردو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن و سرماخوردگی را کاهش میدهد.
۲۲. درمان بی خوابی شبانه
گردو حاوی ملاتونین است و مصرف منظم آن به بهبود عملکرد مغز و درمان بی خوابی شبانه کمک میکند.
۵. درمان شوره سر
مغز و روغن گردو دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی هستند که پوست سر را هیدراته کرده و به پیشگیری و درمان شوره مو کمک میکنند.
۴. تقویت و افزایش رشد مو
گردو منبع خوبی از پتاسیم، اسیدهای چرب امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ میباشد که باعث تقویت فولیکولهای مو شده و به افزایش رشد مو کمک میکند.