این کار برای استفاده در صنایع پودر شیر و شیر خشک نوزادان مناسب است؛ موضوعی که به دغدغه مصرف کنندگان تبدیل شده است. سال گذشته پنج نوزاد بر اثر عفونت ناشی از کرونوباکتر (cronobacter) بستری شدند و همچنین سه مورد مرگ ناشی از شیر خشک «ابوت نیوتریشن» گزارش شد. شرکت «ابوت» بعد از گزارش عفونتهای جدی در نوزادان، برخی از محصولات خود از جمله «سیمیلاک» را از بازار جمع کرد.
محققان دانشگاه «کورنل» در حال تولید یک ابزار و روش جدید (بخار خشک به شدت داغ) برای از بین بردن پاتوژنهای مرگبار در کارخانجات فراوری غذاهای خشک هستند.