آیا “سحر” آلامی بر دردها می شود؟

انتهای پیام/





وی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی براینکه حمایت سازمان جوانان  از فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه سلامت چگونه است تصریح کرد: جمعیت هلال احمر به این موضوع توجه خاصی داشته و در زمینه درمان، توانبخشی، امدادی و ابزار آلات از توان و اطلاعاتشان استفاده می کنیم.

محمد گلفشان رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره نحوه رسیدگی روانی به بازماندگان حوادث اظهار کرد: برای رسیدگی روحی-روانی به افرادی که عزیزان خود را در حوادث از دست دادند تیم های سحر را تشکیل داده ایم. این تیم ها مسئولیت حمایت روانی را در سازمان جوانان هلال احمر عهده دار هستند و از مجموعه جوانان آموزش دیده در موضوعات مختلف از جمله روانشناسی انتخاب شده اند.


|

 


آیا این خبر مفید بود؟


رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر افزود: برای 12 استان دوره های آموزشی را در نظر گرفتیم که این دوره ها برای 8 استان اجرایی شده و در 4 استان در حال اجراست که به روزرسانی می شود تا نسبت به اطلاعات و موضوعات مختلف علمی آگاهی پیدا می کنند تا بتوانند در رحوادث عملکرد مطلوبی داشته باشند برای مثال این افراد در استان خوزستان و حادثه متروپل حضور موثری داشتند علاوه براین در زلزله استان های آذربایجان غربی و هرمزگان  اقدامات خوبی توسط این تیم ها انجام شد.

بخوانید:  پرسپولیس شایسته کسب هر دو جام است

آیا "سحر" آلامی بر دردها می شود؟





منبع

گلفشان با تاکید برا اینکه این افراد حتی در دوران کرونا خدمات رسانی کردند گفت:  فعالان تیم های سحر نسبت به افراد بازمانده که عزیزان خود را از دست دادند کمک های روحی و روانی مناسبی را ارائه می کنند. در حال حاضر دارای 391 تیم در کشور هستیم و نیاز داریم تا در هر شهر یک تیم سحر داشته باشیم که با موضوعات فرهنگی و موضوعات مورد علاقه شهر خود آگاهی کامل داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در این تیم ها روانشناسان و روانپزشکان متخصص حضور دارند بیان کرد: افراد حاضر در تیم سحر نسبت به موضوعات مختلف آموزش دیده و آگاهی دارند و در کنار تیم های امدادی در حوادث مختلف از جمله سیل و زلزله حضور موثر دارند.

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف