مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ترجیحاً ماهی گلی از مراکزی که شهرداری با هماهنگی دامپزشکی دایر کرده است خریده شود، افزود: کرونا در ماهی بیماریزا نیست اما یک سری نکات باید رعایت شود که فروشنده و ماهی به صورت مکانیکی ناقل بیماری نشوند. وی ادامه داد: دقت شود که از تماس مستقیم با ماهی و آب ماهی و از خرید ماهی لکدار، فاقد رنگ شفاف، بیحال و … خودداری شود.
این کارها عمر ماهی قرمز را کم میکنند!
|
وی با بیان اینکه آب مورد نیاز هر ماهی حداقل یک لیتر است، ادامه داد: با توجه به اینکه ماهی قرمز گرمابی و از خانواده ماهیان کپور است و بهترین درجه حرارت برای این موجودات ۲۲ تا ۲۶ درجه است، در هر ۲۴ ساعت یک بار باید ۲۵ درصد آب ماهی عوض شود البته بهتر است در این کار ماهی کمتر دستکاری و در معرض استرس قرار بگیرد.
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان گفت: اکثر مراکز فروش تنها از صنف و شهرداری مجوز دارند که همه مراکز باید مانند مراکز عمده فروش و تکثیر از دامپزشکی نیز این مجوز را بگیرند.
آیا این خبر مفید بود؟
زمانی با اشاره به اینکه استرس عمر ماهی را کاهش میدهد، بیان داشت: اگر همه نکات و الزامات بهداشتی رعایت شود و استرس کمتری به ماهی وارد شود تا چندین سال زنده میماند.
ماهی قرمز را در نهر رها نکنید
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف