موفقیت محققان چینی در پرورش سیبزمینی 20 فروردین 140319 اردیبهشت 1402 از برنانیوز شایان ذکر است این فناوری برای رشد محصولات دیگر نظیر سیبزمینی شیرین، میوهها، نیشکر و بسیاری از محصولات گرمسیری قابل استفاده است. محققان پس از بررسی ژنِ ۹۲ گونه شامل سیبزمینی و گوجهفرنگی دریافتند که برخی ژنها برای بیش از ۸۰ سال بدون تغییر باقی ماندهاند. گفته میشود با استفاده از یافتههای این تحقیق، دقت در پیشبینیِ میزان بازدهی، ارتفاع بوته و شکل گیاه سیبزمینی تا ۴۵درصد افزایش یافته است. همچنین، اصلاحات صورت گرفته میتوانند چرخه رشد سیبزمینی را از ده سال به کمتر از پنج سال کاهش دهند. | پرینت نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف