موفقیت محققان چینی در پرورش سیب‌زمینی

شایان ذکر است این فناوری برای رشد محصولات دیگر نظیر سیب‌زمینی شیرین، میوه‌ها، نیشکر و بسیاری از محصولات گرمسیری قابل استفاده است.‌





محققان پس از بررسی ژنِ ۹۲ گونه شامل سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی دریافتند که برخی ژن‌ها برای بیش از ۸۰ سال بدون تغییر باقی مانده‌اند.

گفته می‌شود با استفاده از یافته‌های این تحقیق، دقت در پیش‌بینیِ میزان بازدهی، ارتفاع بوته و شکل گیاه سیب‌زمینی تا ۴۵درصد افزایش یافته است. همچنین، اصلاحات صورت گرفته می‌توانند چرخه رشد سیب‌زمینی را از ده سال به کمتر از پنج سال کاهش دهند.


|