۴۰ پس لرزه و ۸۱۶ مصدوم تاکنون

انتهای پیام





به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز در جلسه پیشگیری، هماهنگی  و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران آذربایجان‌غربی که با موضوع زلزله خوی و با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد، افزود: اکیپ‌های مربوط به ارزیابی‌ها از سوی بنیاد مسکن و برخی نهادهای دیگر به صورت سه شیفته در این خصوص مشغول کار می‌شوند.

وی همچنین اضافه کرد: در کنار بررسی‌های کارشناسی، اکیپ‌های ویژه در راستای اقناع سازی مردم درخصوص میزان خسارت‌ها فعالیت خواهند کرد.


آیا این خبر مفید بود؟

وی در ادامه افزود: برآورد اولیه این است که واحدهای مسکونی ۷۰ روستا از ۲۰ تا ۸۰ درصد آسیب دیده‌اند که البته آسیب در مناطق شهری نسبت به ۲ زلزله قبل، بیشتر بوده و خسارت‌هایی در داخل شهر خوی و شهر فیرورق گزارش شده است.

معتمدیان در پایان افزود: در حوزه گاز نیز یکسری اختلالات بود که به سرعت حل شد؛ مشکل آب در سطح شهرستان گزارش نشده و در پوشش اینترنتی نیز اختلال‌هایی ایجاد شده بود که مشکل رفع شد.

وی درخصوص وضعیت اسکان زلزله زدگان نیز گفت: با توجه به تجربه ۲ زلزله پیشین در منطقه که طی سه ماه گذشته اتفاق افتاده است، هماهنگی خوبی بین نهادهای مسئول بوده و اردوگاه‌ها و کمپ‌هایی برای اسکان اضطراری برپا کرده‌ایم.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف



منبع

معتمدیان با اشاره به فوت سه نفر بر اثر زمین لرزه ۵.۹ ریشتری خوی که یکی از آنها به علت سکته قلبی بوده است، ادامه داد: ۸۱۶ نفر هم تا صبح امروز به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد، ۶۴ نفر به بیمارستان‌های آذربایجان شرقی، ارومیه و سلماس ارجاع شده و ۶۰ نفر نیز در خوی بستری هستند.

بخوانید:  «ماجرا» همراه با میرزا کوچک جنگلی

وی درخصوص وضعیت زیرساخت های شهرستان خوی پس از زلزله نیز گفت: تخریب زیرساخت‌های برق را در شهر خوی، فیرورق و تعدادی از روستاها داشتیم که البته از هشت صبح امروز، برق تمام روستاها و مناطق شهری وصل شده است.

استاندار آذربایجان غربی همچنین یادآور شد: در برخی روستاها که زیرساخت وجود نداشت، مجبور شدیم که چادرها را برپا کنیم که در این خصوص، تا صبح تیم‌های مربوطه در منطقه حضور داشته و خدمت رسانی می‌کردند.

استاندار آذربایجان غربی از وقوع بیش از ۴۰ پس لرزه پس از زلزله ۵.۹ ریشتری در خوی تاکنون نیز خبر داده و گفت: با توجه به ترس ایجاد شده در مردم که برخی از آنها را وادار به خروج از شهر کرده بود، به شهرستان‌های سلماس و ارومیه فرمان آماده باش داده شد تا در صورت لزوم موضوع اسکان اضطراری را در دستور کار داشته باشند.

معتمدیان، سرمای شدید را یکی از مهمترین مشکلات منطقه زلزله زده عنوان کرده و ادامه داد: با حضور به موقع نیروهای امدادی، هلال احمر و نیروهای نظامی، اقدامات قابل توجهی برای اسکان و خدمت رسانی به زلزله زدگان انجام شده است.