گواهینامه ایزو، برای شرکتهایی که تولیدکننده صنایع غذایی هستند، مهم است. زیرا با دارا بودن این گواهینامه، کیفیت خدمات آن ثابت خواهد شد. شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی یا همان حوزه صنایع غذایی، از آنجایی که ارتباط مستقیم با جان انسان دارند، باید خدمات با کیفیت، استاندارد و بهداشتی ارائه کنند. به عنوان مثال یک شرکتی که تولیدکننده لواشک صادراتی یا آلوچه استندی و… است، باید بتواند ترشک بهداشتی به دست مردم برساند. تمامی شرکتهای مواد غذایی مانند ترش طعم راناس، باید بتوانند استانداردها و ایزوهای مواد غذایی را دریافت کنند. اگر قصد دارید با ایزوهای شرکت ترش طعم یا سایر شرکتهای مواد غذایی آشنا شوید، با ما همراه باشید.
انواع سازمانهای صنایع غذایی
با دریافت این گواهینامه به مشتریان، ذینفعان و پرسنل خود میتوانید اثبات کنید که از تعهدات زیست محیطی خود آگاه و به دنبال کاهش تاثیرات زیست محیطی خود هستید. این گواهینامه میتواند روی فرآیند خرید افرادی که دوستدار محیط زیست هستند تاثیرات مثبتی بگذارد. برند ترش طعم راناس به این نکته مهم، توجه کرده است.
گواهینامه 45001 / سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفهای
HACCP یا سیستم کنترل نقطه بحران، یکی از انواع گواهینامههای ایزو است که تجزیه و تحلیل خطر یک سیستم کنترل فرآیند است. در واقع این سیستم کنترل، خطرات را شناسایی میکند. اخذ ایزو HACCP در فرآیند تولید مواد غذایی اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع خطرات در هر مرحله از فرآیند را کاهش میدهند.
در پایان
گواهینامه 45001 با رعایت الزامات استاندارد موجب کاهش خطرات و حوادث ناشی از کار میشود. در واقع این ایزو زمانی دریافت میشود که شرکت یا سازمان تمامی الزامات مربوطه را به دست آورده باشد. هر روزه بیش از 7600 نفر در اثر حوادق یا بیماریهای مربوط به کار میمیرند که این تعداد کشتهشدگان بیش از 2.78 میلیون نفر در سال است.
گواهینامه 22000 / سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی
همه این مراکز فوق، باید بتوانند استانداردها و گواهینامههای ایزو مربوط به خود را دریافت کنند. به عنوان مثال، شرکت ترش طعم راناس با دارا بودن ایزوهای مربوط به کسبوکار خود توانسته اعتبار برند خود را تایید نماید. علاوه بر اعتبار، سازمانها و شرکتهایی که دارند گواهینامه ایزو هستند، میتوانند در انواع مناقصات مربوط به سازمان خود شرکت کنند.
محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارشدهنده، تهیه و تنظیم شده است
آیا این خبر مفید بود؟
برخی از گواهینامههای ایزو مربوط به صنایع غذایی به شرح زیر است:
گواهینامه ایزو 9001 : سیستم مدیریت کیفیت
این استاندارد بیان میکند، مدیریت صحیح شکایات مشتریان، علاوه بر اینکه مسبب کسب اطلاع از مشکلات سازمان است، همچنین، باعث ایجاد وفاداری و پایبندی مشتریان و در نهایت رضایتمندی آنها نیز میشود. مشتریان اگر بدانند که طرح نارضایتی آنها مورد توجه قرارگرفته و پس از پیگیری رفع مشکل، از بروز مجدد آ« جلوگیری شده و گامی در جهت بهبود عملکرد سازمان برداشته شده است، مشتری وفادار شرکت خواهند شد.
ما در این مقاله سعی بر آن داشتیم که شما را با انواع و اقسام ایزوهای مربوط به شرکتها به خصوص شرکتهای حوزه صنایع غذایی بیشتر آشنا کنیم. تمامی گواهینامهها و استانداردهایی که در بالا بیان شد، اکثرا مناسب شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی است.
شرکتهایی که دارای ایزو 14001 هستند این پیام را به مخاطب میدهند که کمترین آسیب را به محیط زیست وارد میکنند. در واقع این گواهینامه یا تاییدیه زمانی به یک سازمان اعطا میشود که آن شرکت یا سازمان تمامی الزامات ایزو 14001 را پیادهسازی کرده باشد. تمامی الزامات ایزو 14001 کاملا مربوط با محیط زیست و کاهش اثر مخرب بر آن است.
گواهینامه HSE یا مدریت ایمنی و بهداشت شغلی، یک ابزار مدیریتی جهت بهبود عملکرد بهداشت و محیط زیست در همه برنامههای توسعه و پروژههای صنعتی یا تشکیلات سازمان است. این رفتن سطح سلامت و صیانت از محیط زیست میشود.
گواهینامه یا استاندارد 10002 مربوط به مشتریان و شکایات آنهاست. در حقیقت با اطلاعات و نظراتی که مشتریان در اختیار شما قرار میدهند، میتواند عملکرد خود را ارتقاء و بهبود ببخشید. با داشتن این گواهینامه، شما میتوانید صدای مشتریان را گوش دهید. این نکتهای است که ترش طعم راناس به آن توجه ویژه دارد.
گواهینامه ایزو 9001 به مدیریت کیفیت در خدمات و تولیدات اطلاق میشود. ایزو 9001 به عنوان استاندارد شناخته شده بینالمللی برای سیستمهای مدیریت کیفیت QMS تعریف شده و در واقع این استاندارد یکی از گستردهترین استانداردهای QMS در جهان است.
در واقع افراد با دیدن این گواهینامه بیشتر به برند و کارآمدی شرکت شما اعتماد میکنند. چرا که مطمئن خواهند شد علاوه بر آسیب نرساندن به جسمشان، به محیط زیست نیز زیانی وارد نخواهد شد. اخذ این ایزو برای تمامی سازمانهایی که قصد شرکت در مناقصات را دارند کاملا اجباریست. مزیتهای اخذ این ایزو برای شرکت هایی ترش طعم راناس، به عنوان تولیدکننده لواشک بهداشتی عبارتند از:
جلوگیری از بروز حادثه
هماهنگی تمام جنبههای بهداشت و ایمنی پروژه
اهمیت مطابقت با تمام مقررات و الزامات ساختوساز مربوط به HSE
اطمینان از سلامت و ایمنی کارگران، کاهش خطرات احتمالی و بهبود بهرهوری
توصیههای تخصصی و ایمن برای ایجاد یک فرهنگ ایمنی در درازمدت
گواهینامه 10002 / سیستم مدیریت رسیدگی به شکایات مشتریان