وی همچنین توصیه کرد: افراد از نگهداری طولانی مدت زولبیا و بامیه در منزل اجتناب کنند و به مقدار کم این محصول را خریداری کنند.
دکتر سمیه سلیمانی مهر از زولبیا و بامیه به عنوان یکی از پرطرفدارترین خوراکیهای ماه مبارک رمضان یاد کرد و افزود: شاید بتوان گفت بعد از خرما، زولبیا و بامیه پرمصرفترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است.
سلیمانی مهر با تاکید بر لزوم توجه به رنگ زولبیا و بامیه هنگام خرید، گفت: هر چه زولبیا و بامیه قهوهایتر و سوختهتر باشد نشانه مرغوبیت آن نیست، بلکه نشان دهنده این است که در روغن چندبار حرارت داده تهیه شده اند و در نتیجه حاوی مواد سمی بیشتری هستند که عامل سرطان میباشند؛ بنابراین توصیه میشود افراد از خرید زولبیا و بامیه که حالت سوخته دارد یا بیش از حد معمول خمیرگونه بوده یا مانده و مزه آن تغییر کرده، پرهیز کنید.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف