فایدۀ خوردن آووکادو چیست؟
|
دربارۀ اینکه آووکادو چگونه سطح کلسترول را کاهش می دهد، گلاسر می گوید که آنها سرعت تجزیه لیپوپروتئین های غنی از تری گلیسیرید را افزایش می دهند و با متوقف کردن کبد از تولید VLDL بیشتر (یک سطح بدتر از LDL!)، این مسئله به این معنی است که LDL کمتری در جریان خون شما وجود دارد. . در نهایت، گلاسر اشاره میکند که بسیار رایج است که مردم به سرعت غذاهایی مانند گوشت قرمز، پنیر و دسرهای زیادی را در صورت تشخیص کلسترول بالا حذف کنند، در حالی که این غذاها نباید از غذای مردم حذف شود؛ چرا که جادوی تغذیه واقعاً در اینجا برای پیشگیری از بیماری اتفاق می افتد.
چشمانداز این تحقیق بسیار مناسب است؛ چرا که نمونه به صورت تصادفی و با تعداد زیادی از افراد مشخص شده است، سارا گلسر از پژوهشگران این پروژه در همین رابطه عنوان کرد که شرکتکنندگان در هر گروه نیز رژیمهای اولیه مشابهی داشتند و در شاخص تغذیه سالم حدود 50 درصد به دست آوردند.
خبرنگار: زهرا وجدانی