۵. افزایش متابولیسم:
چنانچه در این بخش می خوانید محققان می گویند که نمی توانند بگویند که به طور مستقیم غذای تند بر طول عمر طولانی ربط دارد و مطالعات بیشتری باید برای تایید این یافته ها انجام شود با این حال، آن ها بر این باورند که مصرف منظم غذای تند می تواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماری های تنفسی و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
ریحان
میخک قرم
اسطوخدوس،
پونه کوهی
بادرنجبویه
نعناع و گشنیز.
کاهش وزن
آیا می دانستید که کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد و حس تندی را می دهد، یکی از مواد اصلی در تسکین درد است؟فلفل چیلی را به غذای خود اضافه کنید، تا درد مفاصل و ماهیچه را کاهش دهد.مطالعات نشان می دهد که کپسایسین می تواند درد را در افراد مبتلا به آرتروز، روماتیسم و ورم مفاصل و فیبرومیالژیا کاهش دهد.
۶. تسکین درد:
۷. جذب بیشتر مواد مغذی:
۳. کاهش ریسک ابتلا به سرطان:
اگرچه فلفل قرمز ممکن است متابولیسم را کمی افزایش دهد، اما ادویه به تنهایی نمی تواند جایگزین ورزش منظم باشد.اگر می خواهید متابولیسم بدن خود را تمام روز بالا نگه دارید، با تمرینات و ورزش ها قدرت و توده عضلانی خود را تقویت کنید.
کپسایسین، ترکییبی که در فلفل چیلی یافت می شود نیز می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.در مطالعه حیوانی، محققان دریافتند که کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات می شود.افزودن زردچوبه به غذاها می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.با توجه به تحقیقات، کورکومین می تواند ریسک سرطان معده، مغز، استخوان و پستان را کاهش دهد.
محققین مشاهده کرده اند که خطر کمتری از حملات قلبی و سکته در فرهنگ هایی وجود دارد که در آن مردم غذای تند می خورند.همچنین کشف کردند که مواد اولیه فعال در فلفل چیلی، به کاهش کلسترول پلاسما کمک می کنند.
۸. بهبود سلامت قلبی:
۴. کنترل هوس غذا خوردن و البته کاهش وزن :
شما به احتمال زیاد از این استراتژی ها برای دریافت مواد مغذی بیشتر از میوه ها و سبزیجات استفاده می کنید. حالا می توانید ادویه ها را به لیست غذایی خود اضافه کنید و از کمبود مواد مغذی جلوگیری کنید.فلفل سیاه مثال خوبی است. نشان داده شده است که جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش می دهد و می تواند به افزایش فراهمی زیستی داروها نیز کمک کند.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف