• از پونه در آشپزی و شیرینیپزی و طب سنتی استفاده میشود.
سخن آخر
• از مانتول برای معالجه التهاب گلو و دهان و مخاط بینی استفاده میشود.
• بهتر است افرادی که ناراحتی معده دارند از مصرف آن اجتناب کنند.
• خشک شده این گیاه برای خوشبو کردن دوغ و ماست و در برخی از غذاها استفاده میشود.
• نعناع دارای خواص ضدالتهابی است و به افراد مبتلا به آسم و التهابات تنفسی توصیه میشود.
به گزارش خبرگزاری برنا؛ مهمترین فرق پونه و نعناع در شکل ظاهری این دو گیاه است. پونه برگهایی سبز تیره و کرکدار دارد، اما نعناع دارای کرکهای کمی است. هر کدام از این گیاهان خواص فوقالعادهای برای بدن انسان دارند.
از نعناع و پونه برای درمان نفخ شکم و مشکلات معده و همچنین به عنوان سبزی خوراکی استفاده میشود؛ اما تفاوتهای این دو گیاه در چیست؟ در واقع پونه گیاهی پر از کرک است، اما نعناع کرکهای کمی دارد. در این مقاله قصد داریم به معرفی نعناع و پونه، روش تشخیص پونه از نعناع و بیان تفاوت این دو گیاه بپردازیم. با ما همراه شوید.
نعناع چیست؟
نتیجه بر اساس 1 رای موافق و 0 رای مخالف