امام جمعه سابق شهر یاسوج یاسوج دارفانی را وداع گفت

آیت الله سید علی اصغر حسینی در جایگاه سنگر خطیب جمعه یاسوج به عنوان یکی از «ائمه جمعه طراز کشور با بیان، اخلاق و سیاست گذاری خوب» بود، همچنان که حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدیان، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری دی ماه سال ۱۳۹۸در مراسم تکریم و معارفه نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج بر این موضوع صحه گذاشت.

 آیت‌الله حسینی سال ۱۳۱۸ در روستای طولیان از توابع بخش مرکزی شهرستان کهگیلویه (دهدشت) در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد و نسب او از طرف پدر به امامزاده آقا میر فرزند سید جمال الدین از نوادگان پیشوای چهارم شیعیان و از طرف مادر به سادات رضا توفیقی از نوادگان امامزاده سیدمحمود رضا توفیق است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کهگیلویه و بویراحمد ؛آیت الله سید علی اصغر حسینی، امام جمعه سابق یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد که بعلت بیماری قلبی و کلیوی در بخش ای سی یو بیمارستان ام آر آی شیراز بستری شده بود، درگذشت.

بیش از ۴۰ سال در حوزه‌های علمیه شیراز به ویژه در مدرسه علمیه خان، مشغول به تحصیل به علم منقول و معقول در سطح عالی بود و شاگردان زیادی از شهرهای استان فارس و استان‌های همجوار مانند استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و خوزستان از او بهره برده‌اند.

گفتنی است آیت الله سید علی اصغر حسینی، امام جمعه سابق یاسوج که دارای ۸۳ سال سن است، روز جمعه ۶ دی ماه سال ۱۳۹۸ بعد از ۲۶ سال امامت جمعه شهر یاسوج، مرکز کهگیلویه و بویراحمد با توجه به مشکلات جسمی از کسوت امامت جمعه خداحافظی کرد.

بخوانید:  یک انزلی چی مدیرفنی ون پارس اصفهان شد

در درس خارج فقه و اصول شیخ بهاءالدین محلاتی، شیخ مجددالدین محلاتی و سید کرامت الله ملک حسینی شرکت کرد.

انتهای پیام /



منبع سید مهدی دادگر ، مسئول سابق دفتر ایشان ضمن تایید این خبرگفت : مراسم تشییع و خاکسپاری از طریق ستاد ارتحال اطلاع رسانی می شود.

بعد از آن به اهواز سفر کرد و در مدرسه انصاری و دارالعلم سیدعلی بهبهانی ادامه تحصیل داد و از شیخ ابوالحسن انصاری و سید علی بهبهانی منطق و ادبیات تلمذ کرد و بعد از مدتی رهسپار شیراز شد و در مدرسه آقا باباخان از شیخ محمد علی موحد، سید محمد باقر آیت‌اللهی(معروف به حاجی عالم)، شیخ محمود شریعت زرقانی و سید حسین آیت‌اللهی و در مدرسه منصوریه از شیخ ابوالحسن حدائق، فقه، اصول، منطق و فلسفه را آموخت.

وی در سن ۶ سالگی به مکتب خانه سیار محلی رفت و از سیدی به نام میر مصطفی خواندن و نوشتن و قرائت قرآن را فراگرفت، سپس به بهبهان سفر کرد و در حوزه علمیه امامزاده ابراهیم که تحت تولیت محمد حسن مجتهدی، معروف به شیخ آقا بزرگ مجتهدی بهبهانی بود به تحصیل دروس حوزوی مشغول شد.