این متخصص تغذیه تصریح کرد: جرعه جرعه نوشیدن آب راهکار مناسبی برای افرادی است که ظرفیت نوشیدن آب در حجم طبیعی و تمایلی به مصرف مایعات در وعدههای مختلف را ندارد. این دسته از افراد با طعم دار کردن آب توسط سبزیجات و میوهها، میتوانند به نوشیدن آب ترغیب شوند و مقدار دریافت مایعات در آنها افزایش یابد.
به گزارش برنا؛ فریبا کوهدانی، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه اظهار کرد: یکی از نیازهایی که در فصل تابستان باید به طور ویژه به آن توجه کرد دریافت مقادیر کافی مایعات است.
کوهدانی گفت: استفاده از عرقیجات سنتی که در فرهنگ ایرانی رایج است مثل عرق بهار نارنج، عرق بیدمشک، گلاب و یا استفاده از تکههای میوه و سبزیجات در مایعات مصرفی، مثل نعنا و یا خیار که به صورت حلقه حلقه یا رنده در ظرف آب مصرفی قرار بگیرد، روشهایی هستند که میتوانند به تامین الکترولیت از دست رفته توسط تعریق کمک کنند.
کوهدانی گفت: به افرادی که کشش خوردن یک لیوان آب در یک وعده را ندارند و نمیتوانند حجم زیادی از آب را در زمان کوتاه مصرف کنند توصیه میشود که بطری نوشیدنی شان را جلوی دیدشان قرار دهند و در طول روز، جرعه جرعه آب بنوشند.
او گفت: با آبی که همراه تعریق از بدن دفع میشود، مقداری الکترولیت را نیز از دست میدهیم و به همین دلیل لازم است در فصل تابستان همراه با مایعات مصرفی به منابع دریافتی الکترولیت نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف