خواص کیوی چیست؟


آیا این خبر مفید بود؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ این میوه نسبتاً کوچک سرشار از ویتامین C، فیبر، پتاسیم، مس، منیزیم، منگنز و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از DNA حفاظت می‌کنند.

علاوه بر این، مصرف کیوی باعث تنظیم قندخون، حفاظت از قلب Heart و روده بزرگ، پیشگیری از آسم و یک نوع اختلال چشمی به نام «دژنراسیون ماکولا» و لخته شدن خون نیز خواهد شد. کیوی میوه بسیار خوش طعمی است که می‌تواند به تنهایی به شکل پوست‌کنده یا حتی با پوست هم مصرف شود.

البته کسانی که به کیوی حساسیت دارند بهتر است عطای خوردن این میوه را با وجود همه ویژگی های منحصربفردش به لقای آن ببخشند.

میوه های پاییزی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی برای بدن هستند . با برنا همراه باشید تا با خاصیت های کیوی بیشتر آشنا شوید.

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف





منبع