پارک‌های شیمیایی و حل مشکلات صنعت پتروشیمی

انتهای پیام/





بهزادنژاد بیان کرد: ایجاد زنجیره تولید مواد مختلف و متنوع میانی و نهایی، توسعه آموزش و تحقیقات، جهت‌دهی روند تحقیقاتی به سمت نیاز‌های صنعتی و توجه به توسعه و مدیریت فناوری که کارکرد اصلی پارک‌های تحقیقاتی و فناوری است، محقق می‌شود. دستیابی سریع و ارزان به خوراک از طریق ارتباط و نزدیکی واحدها، سرعت بالای استقرار و راه‌اندازی فعالیت‌ها در پارک از جمله مزیت‌های دیگر تاسیس پارک شیمیایی است.


وی افزود: ایجاد پارک‌های شیمیایی باعث اشتغالزایی برای حدود ۵۰ نفر شده است و علاوه بر این‌که یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای کشور است، می‌تواند در حوزه‌های مختلف، نتایج ملموسی داشته باشد و اثرات مخرب زیست‌محیطی را نیز کاهش دهد.

عضو هیات مدیره توسعه پارک‌های شیمیایی، گفت: پارک‌های شیمیایی طیف گسترده‌ای از خدمات از مدیریت پسماند گرفته تا فعالیت های گمرکی را به پتروشیمی‌ها ارائه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ احسان بهزادنژاد، عضو هیات مدیره توسعه پارک‌های شیمیایی ایرانیان با اشاره به اینکه پارک‌های شیمیایی بستری مناسب برای همکاری و هماهنگی بین تولیدکنندگان مواد شیمیایی، پتروشیمی‌ها و تامین‌کنندگان زیرساخت ایجاد می‌کنند، گفت: پارک‌های شیمیایی شامل مجموعه‌ای مرتبط از شرکت‌ها یا واحد‌های تولیدی، خدماتی و مراکز تحقیقاتی وابسته به آن‌ها هستند که در یک محدوده جغرافیایی با زیرساخت‌ها و امکانات مشترک، با هدف ایجاد ارزش اقتصادی بالاتر تاسیس می‌شوند.


|





منبع

 


 پارک‌های شیمیایی و حل مشکلات صنعت پتروشیمی


آیا این خبر مفید بود؟

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، عضو هیات مدیره توسعه پارک‌های شیمیایی، اظهار کرد: با تاسیس پارک شیمیایی می‌توان بخش زیادی از مسائل صنعت پتروشیمی از قبیل معماری نامتوازن، نقص در زنجیره ارزش و مشکل تامین خوراک واحد‌های پایین‌دست را حل و فصل کرد.