چرا شب‌ها دچار پرخوری می‌شویم؟

محققان دریافتند که افرادی که درطول شب غذا مصرف می‌کردند، خلق و خوی اضطراب و افسردگی بین آن‌ها افزایش یافت. این افزایش در گروهی از شرکت‌کنندگان که فقط در طول روز غذا می‌خوردند مشاهده نشد که نشان می‌دهد زمان غذا خوردن ممکن است بر آسیب‌پذیری خلق و خوی تأثیر بگذارد.

به گزارش برنا؛ از غذا برای تسکین خلق و خوی خود استفاده می‌کنید. بر اساس تحقیقات اخیر، زمان صرف وعده‌های غذایی ممکن است بر خلق و خو، از جمله سطوح افسردگی و اضطراب تأثیر بگذارد. محققان بیمارستان بریگهام و زنان، یکی از اعضای مؤسس سیستم مراقبت‌های بهداشتی Mass General Brigham، تأثیرات غذا خوردن در طول روز و شب را بررسی کردند.

مصرف غذا بر سلامت روان باید مورد بررسی‌های بیشتر قرار گیرد.





منبع

خوردن غذا در طول روز ممکن است فوایدی برای سلامت روان داشته باشد، ولی در شب غذا خوردن علاوه بر افزایش وزن عامل اختلالات روانی از جمله افسردگی و اضطراب است.


چرا شب‌ها دچار پرخوری می‌شویم؟  






یافته‌های محققان دری را برای یک استراتژی جدید رفتاری باز می‌کند که ممکن است برای افرادی که اختلالات سلامت روان را تجربه می‌کنند نیز مفید باشد. مطالعه ما شواهد رو به رشدی بیان می‌کند که نشان می‌دهد استراتژی‌هایی که خواب و ریتم شبانه روزی را بهینه می‌کنند ممکن است به ارتقای سلامت روان کمک کنند.

یافته‌های محققان شواهدی را برای زمان‌بندی مصرف غذا به‌عنوان یک استراتژی جدید برای به حداقل رساندن آسیب‌پذیری خلقی در افرادی که دچار ناهماهنگی شبانه‌روزی هستند، ارائه می‌کند.

بخوانید:  اعلام محورهای مسدود، وضعیت ترافیکی و جوی راه‌ها در ۱۳ فروردین

برای انجام این مطالعه، Scheer، Chellappa و همکاران ۱۹ شرکت کننده (۱۲ مرد و ۷ زن) را برای یک مطالعه تصادفی کنترل شده ثبت نام کردند. شرکت‌کنندگان تحت یک پروتکل Desynchrony اجباری در نور کم به مدت چهار «روز» قرار گرفتند.