۲ عامل مهم اعتیاد دانش‌آموزان چیست؟

کریمیان گفت: این هزینه‌ها برای قشر نوجوانان و جوانان بیشتر از سایر اعضای دیگر جامعه است، وقتی نوجوان و جوان به سمت مصرف مواد اعتیادآور سوق پیدا می‌کند از دو منظور بیشتر آسیب می‌بیند.

وی افزود: هنگامی که افراد جامعه به سمت مواد اعتیادآور سوق پیدا می‌کنند تمام جامعه آسیب می‌بیند و هزینه بسیاری بر دست جامعه می‌ماند.

وی گفت: دانش‌آموزی که درگیر اعتیاد شود یا افت تحصیلی پیدا می‌کند یا ترک تحصیل می‌کنند که هر دو مورد باعث ایجاد آسیب اجتماعی برای دانش‌آموز است.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران با اشاره به آسیب‌های اعتیاد برای دانش آموزان متذکر شد: اعتیاد از آن جهت برای دانش‌آموزان ویران‌کننده‌تر است که دوران رشد خود را طی نکرده و نکته دوم اینکه این افراد مهارت مراقبت از خودشان را کامل فرا نگرفته‌اند.

کریمیان گفت: برخی از دانش آموزان اختلالات روانی دارند و گاهی این مشکلات مقدمه گرایش به سمت مصرف مواد مخدر را ایجاد می‌کند همچنین مشکلات خانوادگی هم می‌تواند زمینه‌ساز اعتیاد دانش‌آموز باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران بیان کرد: در دسترس بودن موادمخدر در جامعه، فقر فرهنگی، الگو بودن خانواده و مشکلات فردی می‌تواند چهار عامل مهم در زمینه سازی برای اعتیاد دانش‌آموزان است.

کریمیان با اشاره به همکاری آموزش و پرورش تهران با ستاد مبارزه با موادمخدر در زمینه آگاه‌بخشی دانش‌آموزان در برابر مخاطرات اعتیاد گفت: تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد، جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی و والدین پیشگام، جشنواره یاریگران زندگی و… از جمله اقدامات مشکلات آموزش و پرورش با ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

بخوانید:  خودکفایی ۵ هزار مددجوی کمیته امداد گیلان/ برنامه ریزی کمیته امداد برای ایجاد ۵۰۰ شغل در سال‌جاری

انتهای پیام/



منبع

وی ادامه داد: در دوران نوجوانی و جوانی گرایش به گروه همسالان یک هنجار است که اگر این گروه به درستی انتخاب نشود، این هنجار می‌تواند به ناهنجار تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری برنا، علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: امروز در تمام جوامع بشری گرایش به سمت مواد مخدر یک چالش جدی است چرا که این گرایش، عواقب زیاد و پیامد‌های منفی را دارد.