نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
ما در این مقاله، تفاوت پیاز قرمز و سفید و زرد را برای شما شرح دادیم. از کاربرد مختلف هر کدام گفتیم و ویژگیهایشان را برشمردیم. با شمردن این ویژگیها، حتما متوجه شدهاید که سوالهایی، چون پیاز زرد بهتر است یا سفید، پیاز تند بهتر است یا شیرین و امثالهم، اساسا جواب مشخصی ندارند؛ زیرا استفاده از نوع درست پیاز، بستگی به نوع استفاده شما دارد.
حال که تفاوت پیاز قرمز و سفید و زرد را بررسی کردیم، خوب است از خواص پیاز هم بگوییم. پیاز، سرشار از مواد مغذیست؛ به این معنی که کالری کمی دارد، اما ویتامین و مواد معدنی موجود در آن بسیار بالاست. یک پیاز متوسط، فقط ۴۴ کالری دارد. اما مقدار قابل توجهی از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند.
پیاز بهویژه از از نظر ویتامین C بسیار غنی بوده و حاوی مواد مغذیست که در تقویت سیستم ایمنی، تولید کلاژن، ترمیم بافت و جذب آهن نقش دارند. انواع پیاز، تفاوت چندانی در خاصیت با هم ندارند، پس آنچه در ادامه میخوانید، خواص پیاز سفید و قرمز و زرد است.
پیاز، حاوی آنتیاکسیدانها و ترکیباتیست که با التهاب مبارزه میکنند و تریگلیسیرید و کلسترول را کاهش میدهند. این ویژگیها، از خطر بروز بیماریهای قلبی میکاهد.
مصرف سبزیجات خانواده آلیوم مانند سیر و پیاز، با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله معده و روده بزرگ ارتباط مستقیم دارد. خاصیت ضد سرطانی پیاز، ناشی از وجود گوگرد و آنتیاکسیدانهای فلاونوئید موجود در آن است.
با توجه به تعریفی که از هر نوع پیاز ارائه دادیم، تفاوت پیاز قرمز و سفید و زرد، در چند جمله زیر خلاصه میشود.
پیاز زرد یک پیاز همهمنظوره است و استفاده از آن، رایجتر از انواع دیگر است. این نوع پیاز، طعم قوی و شیرینی دارد و هرچه پخته شود، از تندی آن کاسته و شیرینتر میشود. بزرگی این گونه از پیاز، معمولا به اندازه یک مشت است. پوسته بیرونی آن سفت است و لایههای گوشتی و آبداری دارد.
پیازهای زرد، همان پیازهایی هستند که هنگام برشدادن باعث گریه شما میشوند. این امر، به دلیل وجود گوگرد زیاد در آنهاست که در نهایت، سبب طعم و بوی قوی و تندی آن هم میشود. با وجود زردی پوست این پیاز، گوشت آن سفیدرنگ است.
خوردن پیاز میتواند به کنترل قند خون کمک کند. این ویژگی، مخصوصا برای مبتلایان به دیابت بسیار حائز اهمیت است. ترکیبات خاصی که در پیاز یافت میشود، مانند ترکیبات کوئرستین و گوگرد، دارای اثرات ضد دیابتی هستند.
پیاز سفید، هم در پوست بیرونی و هم در گوشت داخلی سفیدرنگ است. پیاز سفید در مقایسه با نوع زرد آن، طعم ملایمتر و شیرینتری دارد. همین ویژگی، آن را به یک گزینه مناسبتر برای مصرف خام یا همراه با سالاد تبدیل میکند. پیاز سفید، نسبت به پیاز زرد بافت نرمتری دارد و پوسته آن نازکتر و کاغذیتر است. همچنین این نوع پیاز، محتوای آب بالایی دارد که باعث تردی آن میشود.
پیاز منبع غنی فیبر و پریبیوتیک است که برای سلامت روده ضروری هستند. یک رژیم غذایی غنی از پریبیوتیک، میتواند به بهبود جذب مواد معدنی مهم مانند کلسیم کمک کند. این امر، میتواند سلامت استخوانها را بهبود بخشد.
مورد مهم، این نیست که چه نوع پیازی انتخاب میکنید. فقط حتما پیاز را در برنامه غذایی خود قرار دهید.