طرز تهیه
تخممرغها، قسمت سبز پیازچه و بیبی اسفناجها را داخل تابه بریزید و این ترکیبات را با حرارت ملایم تفت بدهید تا تخممرغ ببندد و اسفناج و پیازچه هم کمی سبک شوند.
املت سبزیجات، یک صبحانه کامل و مغذی و گرم برای روزهای سرد پاییزی و زمستانی است که میتواند تمامی نیازهای تغذیهای دانشآموزان را تامین کند.
در این مرحله میتوانید نمک را اضافه کنید و تمامی مواد را برای یکدست شدن با یکدیگر هم بزنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
ارزش تغذیهای
آویشن یا رزماری را به این ترکیب اضافه کنید و سپس سیبزمینیهای پختهشده را به سایر مواد داخل تابه بیفزایید.
رزماری یا آویشن خشک ۱ قاشق چایخوری (میتوانید از این سبزیجات بهصورت تازه هم استفاده کنید)
تخممرغ ۶ عدد
شما میتوانید برای افزایش ارزش تغذیهای این صبحانه، آن را همراه با انواع نانهای سبوسدار یا نان تست جو برای دانشآموزان سرو کنید.
بعد از اینکه همه مواد را بهخوبی با یکدیگر تفت دادید، سبزیجات را به کنارههای تابه منتقل کنید و اجازه دهید تا وسط تابه به اندازه یک دایره بزرگ خالی شود.
هر وعده مصرفی از این صبحانه حاوی ۲۵۴ کیلوکالری انرژی، ۱۲.۴ گرم پروتئین، ۱۹.۷ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم فیبر غذایی، ۴.۵ گرم قند، ۱۴.۲ گرم چربی، ۲۷۹ میلیگرم کلسترول، ۲۹۳۶ واحد بینالمللی ویتامین A، ۸۷.۳ میلیگرم ویتامین C، ۷۳.۶ میکروگرم فولات، ۷۲.۵ میلیگرم کلسیم، ۲.۸ میلیگرم آهن، ۳۳.۶ میلیگرم منیزیم، ۷۱۳.۸ میلیگرم پتاسیم و ۴۱۵ میلیگرم سدیم است.
سیبزمینی پخته و خرد شده ۳۵۰ گرم (بهتر است از سیبزمینی ریز استفاده کنید و آنها را بعد از پختن همراه با پوست در این املت بریزید)