یافته های جدید درباره دیابت

یافته‌های این تحقیق زمینه را برای استفاده از چربی قهوه‌ای به عنوان مشخصه‌ای بیولوژیکی فراهم می‌سازد تا پزشکان با آزمایش آن، بیماری‌های قلبی و عروقی را رصد کنند.

نتایج این تحقیق بر این است که اختلال عروقی ممکن است واقعا علت ریشه‌ای تغییرات متابولیکی باشد و به دیابت منجر شود.


دانشمندان «مرکز دیابت جوسلین» در یک رشته از تحقیقات درصدد مشخص کردن ارتباط بین انسولین، چربی و دستگاه عروقی بوده‌اند. این گروه به رهبری دکتر «جرج کینگ» یک روش کاملا جدید کشف کرده‌اند که متابولیسم بدن از طریق آن توسط سلول‌های اندوتلیال کنترل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ بنا بر گفته پژوهشگران  مقاومت در برابر انسولین که یک عامل خطر مهم برای دیابت است زمانی ایجاد می‌شود که سلول‌های بدن به انسولین واکنش نشان نمی‌دهند و قادر به استفاده از گلوکز (قند) در جریان خون نیستند. با این حال مکانیسم دقیق تعامل و تراکنش انسولین و سلول‌های موجود در دیواره رگ‌ها مشخص نیست.

دیابت با کاهش نامطلوب میزان ذخیره سازی چربی قهوه‌ای مرتبط دانسته می‌شود. چربی قهوه‌ای بر خلاف چربی سفید موجب سوختن انرژی و تنظیم متابولیسم می‌شود. تحقیقات بیشتر این تیم نشان داد که انسولین به سلول‌های اندوتلیال در خون سیگنال می‌دهد تا اکسید نیتروس تولید کنند و این به نوبه خود تولید سلول‌های چربی قهوه‌ای را تحریک می‌کند.


|

یافته های جدید درباره دیابت

دانشمندان «مرکز دیابت جوسلین» در یک رشته از تحقیقات درصدد مشخص کردن ارتباط بین انسولین، چربی و دستگاه عروقی بوده‌اند. این گروه به رهبری دکتر «جرج کینگ» یک روش کاملا جدید کشف کرده‌اند که متابولیسم بدن از طریق آن توسط سلول‌های اندوتلیال کنترل می‌شوند.

بخوانید:  برگزاری تمرین ملوانی‌ها با حضور مهمان ویژه





منبع

انتهای پیام/





در آینده با مطالعات بیشتر در این زمینه این اطلاعات جدید می‌تواند راه را برای یافتن روش‌های کاملا جدید برای کنترل وزن از طریق افزایش بافت‌های چربی قهوه‌ای از طریق بهبود تولید اکسید نیتروس اندوتلیال هموار سازد.