۳ باور نادرست درباره سویا


آیا این خبر مفید بود؟

 







|

۳ باور نادرست درباره سویا

یکی از باورهای نادرست دیگری که در مورد مصرف سویا وجود دارد، این است که استفاده مداوم از سویا می‌تواند باعث افزایش خطر ابتلا به اختلال شناختی یا زوال عقل در دوران سالمندی شود. با این‌حال، تحقیقات محدودی که در سال‌های اخیر روی این موضوع خاص انجام شده‌اند، نشان می‌دهند که نه‌تنها هیچ رابطه مستقیم و اثبات‌شده‌ای بین مصرف سویا و فراورده‌های حاوی سویا با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل وجود ندارد بلکه آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در سویا می‌توانند تاثیر مثبتی بر عملکرد مغز داشته باشند.

بخوانید:  مچ‌اندازی قلعه‌نویی با حسینی/ گاندوها به کوره مس رسیدند

باور نادرست سوم: سویا مانع از جذب ریزمغذی‌ها در بدن شود





منبع

به گزارش برنا؛ تحقیقات نشان می‌دهند که اگر سویا بخواهد تاثیری منفی بر عملکرد تخمدان‌ها داشته باشد باید در حجمی غیرقابل‌قبول مصرف شود. این درحالی است که مصرف ۶ تا ۴۰ گرم سویا در طول روز نه‌تنها نمی‌تواند مشکلی برای بارداری یا عملکرد تخمدان‌ها ایجاد کند بلکه می‌تواند تاثیر مطلوبی بر باروری خانم‌ها داشته باشد. مصرف متعادل سویا به‌هیچ‌وجه باعث اختلال در تعادل هورمون‌های مرتبط با باروری در خانم‌ها نمی‌شود. با این مقدمه، در ادامه به سایر باورهای رایج و نادرست درباره سویا اشاره می‌کنیم.

باور نادرست اول: سویا یک پروتئین باکیفیت نیست

بعضی افراد بر این باورند که سویا به‌‌دلیل داشتن حجم بالایی از استروژن‌های گیاهی که تحت عنوان فیتواستروژن شناخته می‌شوند، می‌تواند مشکلاتی را در باروری زنان به‌وجود بیاورد. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که مصرف حجم خیلی بالایی از سویا به‌صورت روزانه می‌تواند باعث اختلال در عملکرد تخمدان‌ها شود. این اختلال عملکردی در تخمدان‌ها در صورتی به‌وجود می‌آید که شما روزانه حدود ۱۰۰ میلی‌گرم از ترکیبی به‌نام ایزوفلاوین را از طریق سویا دریافت کنید.