دکتر اریک هخت، پژوهشگر ارشد این تیم مطالعاتی و استادیار دانشکده پزشکی اشمیت در این رابطه گفت: فرآوری غذا، ارزش غذایی آن را کاهش داده و همچنین باعث افزایش میزان کالری میشود، زیرا غذاهای فوق فرآوری شده دارای قند افزوده، چربی اشباع و نمک زیاد هستند در حالی که پروتئین، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهی آنها کم هستند.
نویسندگان این مطالعه خاطرنشان میکنند که آنها در طول تحقیقات خود از طبقه بندی مواد غذایی NOVA استفاده کردند. این سیستم اخیراً توسط سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد پذیرفته شده است.
NOVA ماهیت، میزان و هدف پردازش مواد غذایی را قبل از دسته بندی غذاها و نوشیدنیها به چهار گروه بررسی میکند: غذاهای فرآوری نشده یا حداقل فرآوری شده، مواد غذایی فرآوری شده، غذاهای فرآوری شده و غذاهای فوق فرآوری شده است.
به گزارش برنا؛ محققان کالج پزشکی اشمیت دانشگاه آتلانتیک فلوریدا طی مطالعات جدید خود دریافتند غذاهای فراوری شده و فست فودها میتوانند باعث خشم و افسردگی شوند.
این مطالعه جدید افراد مختلفی از طیف بزرگسالان را مورد بررسی قرار داد تا ببیند آیا مصرف غذاهای فوق فرآوری شده منجر به افزایش تعداد روزهای ناسالم روانی میشود یا خیر.
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف