عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای پس از 15 سال/ توسعه اقتصادی و سیاسی منطقه­ ای سرعت گرفته است

سخنگوی دولت ادامه داد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تغییر مبنای سیاست خارجه کشور در راستای افزایش تعاملات عزتمندانه و متوازن با کشورها و ارتباط وسیع با همسایگان، سازمان همکاری شانگهای می­تواند تسهیل­گر رویکرد جدید ایران در سیاست خارجی باشد.

سخنگوی دولت گفت: با سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر تعامل نتیجه­ محور با سایر کشورها به ­خصوص همسایگان، فرآیند عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران پس از 15 سال در سازمان همکاری شانگهای آغاز شد که این امر از دستاوردهای مهم دولت در یک­سال گذشته به شمار می­‌رود.

آیا این خبر مفید بود؟

|





منبع

وی افزود: عمده­ترین هدف این سازمان، توسعه همکاری­های سیاسی و اقتصادی و حفظ صلح، امنیت و ثبات در منطقه است.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم در همین رابطه با اشاره به اهمیت سازمان همکاری شانگهای به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: این سازمان یکی از سازمان های بزرگ منطقه­ای است و بیشترین تولید­کننده و مصرف­کننده انرژی در جهان را داراست. با در­نظر گرفتن شرایط کشورهای عضو این سازمان می­توان تصریح کرد که سازمان همکاری شانگهای تاثیر مهمی در معادلات سیاسی، اقتصادی و امنیتی جهان دارد.

سخنگوی دولت: عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای پس از 15 سال/ توسعه اقتصادی و سیاسی منطقه­ ای سرعت گرفته است

انتهای پیام/ 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، سازمان همکاری شانگهای در سال 1996 میلادی از دل رقابت قدرت­های بزرگ بر سر منطقه ژئوپولتیک آسیای میانه ظهور کرد. سال گذشته و با تدبیر دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم، با رای اعضای این سازمان، جمهوری اسلامی ایران نیز از حالت ناظر خارج و فرآیند عضویت فعال و دائم کشورمان در این سازمان آغاز شد. این اتفاق باعث تقویت جایگاه ایران در منطقه و تغییر معادلات سیاست بین الملل شد، چراکه سازمان همکاری­های شانگهای نقش بسیار بزرگی را در توسعه اقتصادی، سیاسی و امنیتی ایفا می­کند.

بخوانید:  فضای کشور برای تحقق آرمانهای دینی مهیا شده است 

اختصاصی برنا